Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Kumpel chce zrobic cykl na omie i mecie Bedzie to jego 3 Przedtem byłya meta /prop+winko/prop+npp+meta posiada 10 omnadrenu 200mety scanbech Omka 250mg e5d meta 30mg ed odblopok po 3 tygodniach 36 clomidu i 60 nolvy(w razie czego) DFieta jest ziomek wazy 100kg /180cm
Tu jest jakies pytanie ? czy nas po prostu informujesz ? nie rozumiem sensu tego postu....
" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -
1150180259000
Pimpusiek
Wysłana - 13 czerwca 2006 08:39
dobrze rozpisane??
1150180755000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 13 czerwca 2006 08:45
1-10: Omek 1-4: Metek 9-12: Metek
lepiej...
" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -
1150181113000
-BudyN-
Wysłana - 13 czerwca 2006 08:47
Jak Marcel
Nadchodzi sezon zimowy - czas sie masować
Znawca -
1150181272000
Pimpusiek
Wysłana - 13 czerwca 2006 13:58
spoko przekaze Dizieks!Jestem ciekaw jak popuchjnie po tym
1150199935000
Victus76
Wysłana - 13 czerwca 2006 14:03
Witam Panowie!!! Zastanawiam sie nad drugim cyklem, po pierwszym odnosze wrażenie że kupiłem trefny towar tzn było Winko+Teścio, fakt że siła skoczyła o 50 kilo i troszkę sie podrzeźbiłem, ale sam efekt nie jest dla mnie satysfakcjonujący. Dlatego póki jeszxcze jestem na odbloku zastanawiam się nad drugim cyklem...Propozycja była żeby uderzyć w ton Metki+Omka+ no właśnie.Jest sens coś dorzucić czy może lepiej strzelić Decę+Metka????
1150200207000
Bayerant
Wysłana - 13 czerwca 2006 15:13
50 kilo siły i trefny towar
"Jedz jak świnia poć się jak świnia, bądź jak świnia!!!"
... i nie będzie co ma być tylko będzie po mojemu...