Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
anduro - nie sądzisz że pytanie sie o takie cos w temacie gdzie wałsnie jest wszystko opisane a pozatym w wyszukiwarce znajdziesz 1000 przykładowych cykli z takimi środkami jakie wybrałeś to DEBILIZM ??
Jastrzębie rulezz
1138023676000
alladyn22
Wysłana - 26 stycznia 2006 12:35
Witam Właśnie zacząłem cykl DEKI indyjskiej 200mg(10 strzałów) i testosteronu prolongatum 100mg(15 strzałów). Cykl wygląda następująco: Deka w poniedziałki, testosteron w środy Deka:
do tego utrzymuje diete masową i zarzywam: vitaral, magnefar z B6(magnez), cynk, potas, witamine C.
Co o tym sądzicie??
POZDRO
1138275311000
kajagoogoo
Wysłana - 10 marca 2006 11:22
deka grecka 2ml.w fiolce to za duzo na jeden shot? jak przechowac reszte otwartej fiolki?
1141986176000
M.V.P
Wysłana - 10 marca 2006 11:27
2ml=200mg co 7 dni akurat
Jesteśmy niewolnikami SAA
Znawca -
1141986430000
Michal.B
Wysłana - 10 marca 2006 12:34
widze ze jakis archeolog cos wykopal ;)
to moze wrzuce swoje 3 grosze
"Najbardziej anaboliczny koks: Deca, Metka, Anadrol, Anavar" ?? jak ostatnio wyczytale to deka przy dawkach ekwipotentnych tzn g/g ma wlasciwosci anaboliczne zblizone do tescia a jedynie lepszy stosunek wlasciwosci anabolicznych/androgennych, a ten silnie anaboliczny oxandrolon to juz wogole - czyba chodzi o to samo co z deka..
1141990489000
kajagoogoo
Wysłana - 10 marca 2006 13:23
ale pierwszy shot z deki nie powinien byc to 1ml?
1141993432000
okaz22
Wysłana - 08 maja 2006 17:52
Mam pytanko . Ćwicze od 6 lat na siłowni ( miałem teraz roczną przerwe no i jakieś małe kontuzje w sumie ćwicze 4 lata :P ) . Chce wrócić szybko do formy ( masa spadła mi 10 kg. a 20 kg. na płaskiej ) kupiłem już grecką decke i hiszpański testosteron . Nigdy wcześniej niczego nie brałem ale jestem zdesperowany ;)- czuje się fatalnie . A teraz pytanie Jak już pisałem miałem przerwe rok czasu a teraz ćwicze miesiąc - chce już sobie zrobic kuracje ale nie wiem czy nie za wcześnie po tak długiej przerwie , czy nie powinenem poczekać jeszcze 6 a może 12 miesięcy . Jakie jest wasze zdanie napiszcie na forum lub na lukasz_1984_20@o2.pl WIELKIE DZIĘKI