Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
no nie dar ***any perwerze ja wiem ze lubisz meskie dupy ogladac ale zeby przerabiac zdjecia kolegow z neta to... az nie wiem co powiedziec...
SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND... SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...
SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -
1117744765000
leonstar
Wysłana - 02 czerwca 2005 22:41
no kazam sie na tobie juz poznał! zboczeniec
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
Ekspert -
1117744896000
DarkX
Wysłana - 02 czerwca 2005 22:42
a tam zaraz... to nic nie mow ja tylko zrobilem wizualizacje nadwagi leona, jego posladki sa dla mnie neutralne jak i innych mezczyzn , reaguje jedynie na kobiece
spec w dziale doping nowy w dopingu? -> [http://www.sfd.pl/temat204851/] ------ Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają
Ekspert -
1117744950000
DarkX
Wysłana - 02 czerwca 2005 22:44
leos nie foch** tylko daj jakies lepszejsz foty :) obiecuje ze nie bedzie juz stripa zadnego :)
spec w dziale doping nowy w dopingu? -> [http://www.sfd.pl/temat204851/] ------ Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają
Ekspert -
1117745050000
leonstar
Wysłana - 02 czerwca 2005 22:45
dam ci od komunii, zjedziesz sobie na ręcznym
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
Ekspert -
1117745139000
DarkX
Wysłana - 02 czerwca 2005 22:46
nie rozumiecie sztuki jestescie niesmaczni :(
Ekspert -
1117745200000
MASSpower
Wysłana - 02 czerwca 2005 22:51
poka poka
Ekspert -
1117745466000
Kazam
Wysłana - 02 czerwca 2005 22:51
ja juz wiem jak ty reagujesz na damskie posladki - fuj odejdz kobieto
a na meskie - mrrr, no nie odchodz misiu :****...
SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND... SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...
SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -
1117745511000
DarkX
Wysłana - 02 czerwca 2005 23:07
Kaz ile razy ci mowic nie kazdy jest taki jak ty ty nie jestes normalny, a wiec inni nie widza swiata jak ty :) wiec nie utozsamiaj swoich mysli z moimi :)
ide spac zeby masa rosla bo cos stanelo ;(
Ekspert -
1117746449000
Kazam
Wysłana - 02 czerwca 2005 23:08
jak zobaczyles dupe leosia to ci stanelo???
swinia...