Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Omka, meta, jesteś nowy? początkujący? przeczytaj koniecznie! FAQ, koks, Słowniczek

Bob1990

Wysłana - 28 maja 2009 16:56    Edytuj Cytuj
z 10 kg bedzie ;) zartuje przeciez. Zalezy mi na szybkim przyroscie masy - ok 5 kg

donmiano

Wysłana - 07 czerwca 2009 21:51    Edytuj Cytuj
mam pytanko, bo mam ginekomastię na lewym sutku, lekko powiększony mam ten sutek, a nic nie brałem jak do tej pory, na sucho i mam zamiar brać metke i jak to się będzie miało do mojej ginekomastii ? Ginekomastia zrobiła mi się naturalnie, lekarz twierdzi że to normalne występuje u 30% młodych mężczyzn. Zejść powinno także samo, robiłem badania TSH i wszystkie hormony też mam w normie. Po zrobieniu USG lekarz stwierdził iż pod sutkiem to nie jest guz, lecz nagromadzone gruczoły które same ustąpią. Co wy na to ?

Zmieniony przez - donmiano w dniu 2009-06-08 08:10:04

Yoker_LDZ

Wysłana - 08 czerwca 2009 16:03    Edytuj Cytuj
Mam pytanie, z czym mogę połączyć wino ?? Mam trochę tłuszczu którego chciałbym się pozbyć. PZDR

donJAZYResko

Wysłana - 08 czerwca 2009 18:28    Edytuj Cytuj
Nowy temat + Ankieta. Pzdr..

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Znawca -

slawle

Wysłana - 08 czerwca 2009 18:54    Edytuj Cytuj
czesc, jestem nowy na forum i mam pytanie

po ile kart z plusa po 10 zl chodzi omka teraz?

Shut The Fuck Up And Train
Specjalista -

damiandk3

Wysłana - 23 czerwca 2009 21:58    Edytuj Cytuj

witam czy ktos sie spodkalz czyms takim

damiandk3

Wysłana - 11 sierpnia 2009 16:11    Edytuj Cytuj
Niejedzcie tego lipunia słabe w hu.

Mocny275

Wysłana - 11 sierpnia 2009 16:17    Edytuj Cytuj
[S-(2 Boronethyl) L-Cysteine HCL, 2-(S)-Amino-6-Boronohexanoic Acid, Creatine Ethyl Ester, Creatine Monohydrate, L-Arginine HCL, Inosine Ethyl Ester, Adenosine Triphosphate, 25R Spirosten-5A-Diol-6-One-3-One, Dehydroepiandrosterone Acetate, Dehydroepiandrosterone Cypionate, Dehydroepiandrosterone Propionate, Dehydroepiandrosterone Enanthate, Smilagenin, Hecogenin Acetate, 6-Keto-Diosgenin Cypionate, 6-Keto-Diosgenin Propionate, 6-Keto Diosgenin Acetate 20-HydroxyEcdysone Deconate, Naringen, 6,7 Dihydroxy Bergamottin, Quebracho Blanco HCL]

tyle składników ma w sobie i nie kopie? nie mozliwe
Ekspert -

damiandk3

Wysłana - 11 sierpnia 2009 18:57    Edytuj Cytuj
spodziewalem sie czegos lepszego polonczylem to z animalem pumpem i nitrixem 360 2kg na masie cent w lapie 5 na klate to niewiele

jestgit

Wysłana - 17 sierpnia 2009 13:04    Edytuj Cytuj
sog juz poszedł

Odpowiedzi jest na 35 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Omka, meta, jesteś nowy? początkujący? przeczytaj koniecznie! FAQ, koks, Słowniczek

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.