Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
1.WIEK: 20lat 2.WAGA: 96kg 3.WZROST: 186cm 4.WYMIARY: BICEPS: 41 KLATA: 119 UDO: TALIA: 92 5.STAZ NA SILOWNI: ponad rok. 6.DIETA BIALKO: WEGLOWDANY: TLUSZCZ: 7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Meta ruska (90 tabl. jeden cykl) 8.TRENING:4 razy w tygodniu. 9.CEL CYKLU: masa i sila 10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 3 miesiace. 11.POZIOM BF%: 12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): "zbity" nie gruby. 13.STAN ZDROWIA: bdb. 14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: po mecie pojawiło sie delikatne owłosienie na klacie.
Mam nastepujace pytania: Co mam teraz wziąsc zeby jeszcze urosnąc?? Myslalem nad Deka ale nie wiem ile tego wziasc i z czym zeby bylo dobrze?? Chciałbym miec w łapie z 48 centymetrow i jeszcze 'przybyczyc', wiec chyba na odzywkach tyle nie naciagne... prosze o pomoc!
Zmieniony przez - donJAZYResko w dniu 2009-05-10 16:28:52
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne; groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Znawca -
1241964026000
lapalajdak
Wysłana - 14 maja 2009 16:15
Czesc :) Mam 150 tab metki i 10 omki . Mam 24 lata waze 63 kg .. Czy moglby ktos mi rozpisac to na 8 tyg ?? z gory dziekuje
1242310509000
Cheves
Wysłana - 14 maja 2009 17:16
Mam takie pytanko, biore metke niecałe 2tygodnie i cały czas mi sie chce strasznie lać... Wyleje sie i po chwili znowu, a nieraz po 3 podejścia robie nim krople uronie, czy to od mety? Jak temu zapobiec?
Wiara Siła Masa <*WSM*> 'Cheves'
1242314174000
marceliono
Wysłana - 14 maja 2009 18:34
zakładac nowy temat a nie piszac w postach z przed kilku lat -.-