Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Omka, meta, jesteś nowy? początkujący? przeczytaj koniecznie! FAQ, koks, Słowniczek

jaro21_89

Wysłana - 25 marca 2009 22:39    Edytuj Cytuj
Nie, tylko kuku sobie zrobisz.

Only God can judge me...

yogidogi

Wysłana - 25 marca 2009 22:55    Edytuj Cytuj
pojsc pojdzie ale co?

moderator na www.polskikoks.pl i www.metka.pl od 21.02.2010 OFFFF :((( w kwietniu kolejna ;DD
Znawca -

crm123

Wysłana - 26 marca 2009 08:00    Edytuj Cytuj
to co pujdzie?? możecie jasniej sie wypowiadac??

rafi25p

Wysłana - 26 marca 2009 18:34    Edytuj Cytuj
jakie skutki uboczne sa po dece,bede bral pierwszy raz.

rafi25

gipadam

Wysłana - 06 kwietnia 2009 16:56    Edytuj Cytuj
Witam,
Na wstępie opisze siebie i jakie badania miałem przeprowadzone:

Mam 23 lata
waga 53 kg
wzrost 183
ciśnienie od 123 na 70 do 140 na 80

Robiłem badania krwi:

Profil Biochemia
sód 139,9 norma 135-145
Potas 4,24 norma 3,5-5
Kreatynina 0,97 norma 0,7-1,36
Aminotransferaza asparaginianowa 49 norma <35
Aminotransferaza alaninowa 92 norma <45
Fosfataza alkaliczna 86 norma 30-120
Wapń całkowity 2,66 norma 2,2-2,65
Fosfor nieorganiczny 1,28 norma 0,84-1,45

Profil Immunochemia:
Wolna tyroksyna (FT4) 13,60 norma 9-19

Chciałbym zabrać się za jakieś środki ty

Robiłem badanie USG jamy brzusznej:

Wątroba jednorodna, normoechogeniczna, wielkości prawidłowej. Pęcherzyk żółciowy bez widocznych zgłogów.
Trzustka widoczna w zakresie trzonu, niepowiekszona.
Śledziona jednorodna, wielkości prawidłowej.
Nerki wielkości, echostruktury prawidłowej, bez zastoju, bez widocznych zgłogów.
Aorta nieposzerzona.

Mój cel to zwiększenie masy ciała.
Wiem, że sterydy czy koksy to szkodliwa rzecz ale chciałbym to zrobić na swoją odpowiedzialność i zarazem doradzić się was czy to co chce uczynić pomoże mi liczę się z tym, że istnieją skutki uboczne i mam pełna świadomość.

Brałem prze miesiąc:
kreatyne w porcji po 4 kapsułki 3 razy dziennie
Megamas xxl 90g miedzy posiłkami 3 razy dziennie
dekstroze 3 razy dziennie
siłownia 5 dni po 1,5h

Wyniki badań były robione po zażyciu przez miesiąc wymienionych prze ze mnie suplementów diety dlatego też poziom tego
Aminotransferaza asparaginianowa 49 norma <35
Aminotransferaza alaninowa 92 norma <45
jest podniesiony.

Przytyłem 2kg

Ale to jest zbyt kosztowne, a chciałbym spróbować czegoś innego tzn chciałbym kreatyne zastąpić środkiem który potocznie nazywa się mata, słyszałem też o bionabolu.

czytałem dość sporo i wiem ze trzeba mieć leki osłonowe np:
SYLIMAROL 70 mg, HEPATIL

Moja proźba wygląda następująco czy mogę to zażyć??
Jak to zażywać w jakich ilościach, wiem, że są różni producenci i różne tabletki dlatego proszę o szczegółowe informacje.

Pozdrawiam

NORBAS78

Wysłana - 06 kwietnia 2009 17:41    Edytuj Cytuj
53 kilo i taki wzrost ty roz wszystko ale bez saa jak chcesz przytyc

== Oo f f ==
los ami

gipadam

Wysłana - 06 kwietnia 2009 17:46    Edytuj  Cytuj
np co?? doradzisz coś??

S.Q.N

gipadam

Wysłana - 06 kwietnia 2009 18:42    Edytuj Cytuj
Ja nie pies byś polecał mi miche !!!

Jeśli masz zamiar pisać w ten sposób to lepiej nic nie pisz, bo ja tu szukam konkretnej odpowiedzi, a nie jakiejś bzdurnego głupiego komentarza.

Aras84

Wysłana - 06 kwietnia 2009 18:44    Edytuj Cytuj
to jest sensowna odpowiedź, masz anoreksję zacznij jeść bo sterydy nie sa lekarstwem na niedozywienie
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 35 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Omka, meta, jesteś nowy? początkujący? przeczytaj koniecznie! FAQ, koks, Słowniczek

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.