Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Omka, meta, jesteś nowy? początkujący? przeczytaj koniecznie! FAQ, koks, Słowniczek

koksiarz33

Wysłana - 21 czerwca 2008 23:58    Edytuj Cytuj
Elo....
Tadzio ale no łapka fajna ale, na początek to by było dobre .Ale jedz jeszcze ze 1 miech na kreatynkach a potem ,sprbuj soczku

czekam na mądre odpowiedzi,z waszej str.Z góry dzięki :)

tadzik1994

Wysłana - 22 czerwca 2008 12:21    Edytuj Cytuj
Dobra dzięki

mlody22222

Wysłana - 26 czerwca 2008 20:53    Edytuj Cytuj
witam jestem tu nowy chcialbym zrobic sobie cykl i poradzic sie
chcem zrobic sobie cykl z 10 strzal omki 10 decy i 100 metki ruskiej
no i niewiem ile odbloku do tego mam zapodac czy to ma byc clomid i czy jeszcze do tego cyklu cos brac??? moje cykle to 2 po 150 ruskiej metki
teraz cos o mnie mam prawie 18 lat lapka 35 na klatke biore 95 waga teraz niestety 72 kg wzrost 188cm i chcem sie pporadzic czy to bedzie dobry cykl poniewaz chcem zalapac przynajmniej z 10kg miecha albo i wiecej i zeby duzo nie spadlo wiem ze jestem za mlody na koks wiec nie chcem slyszec jakis glupich odpowiedzi POZDRAWIAM!!!!

Sport_test

Wysłana - 26 czerwca 2008 20:58    Edytuj Cytuj
młody usłyszysz mądrą odpowiedź:

spjerdalaj do odżywiania.
Specjalista -

LeBron777 CinemaStudio

Wysłana - 26 czerwca 2008 20:59    Edytuj Cytuj
koxy nie sa na niedozywienie - nie wykorzystasz nawet 50% ich potencjalu jesli wezmiesz je teraz.

idz do dzialu odzywianie+suplementacja+dobry trening a nie lap sie za cos, co jest nie dla ciebie. nikt ci tu nie rozpisze, bo nie bedzie odpowiadac za tw. kalectwo.

zdr.
LB

co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
Ekspert -

mlody22222

Wysłana - 26 czerwca 2008 21:28    Edytuj Cytuj

Usunięty przez miczelx za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.

PawloStw

Wysłana - 02 lipca 2008 13:55    Edytuj Cytuj

Usunięty przez BodyLine za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.

Witam Ludziska mam do sprzedania omnadren 250 po 30 zl za pake jak ktos chce to pisac na gg 4001584

King size

Wysłana - 17 lipca 2008 16:23    Edytuj Cytuj

Egon15

Wysłana - 17 lipca 2008 17:01    Edytuj Cytuj

Fanatyk01

Wysłana - 17 lipca 2008 17:04    Edytuj Cytuj

Usunięty przez BodyLine za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.

Z siłownią przez życie !
Bez metki nie ma sylwetki !

Odpowiedzi jest na 35 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Omka, meta, jesteś nowy? początkujący? przeczytaj koniecznie! FAQ, koks, Słowniczek

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.