Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Omka, meta, jesteś nowy? początkujący? przeczytaj koniecznie! FAQ, koks, Słowniczek

zuper1990

Wysłana - 14 czerwca 2008 15:55    Edytuj Cytuj
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 100mety 0,005 ruskiej

Mocny275

Wysłana - 14 czerwca 2008 16:10    Edytuj Cytuj
juz po saa i takie wymiary 35 w łapie zacznij jesc uloz sobie diete trening dorzuc suple
Ekspert -

zuper1990

Wysłana - 14 czerwca 2008 19:27    Edytuj Cytuj
Wiem ze te wymiary i masa az przygnębia i dla tego chce cos z soba zrobic

LeBron777 CinemaStudio

Wysłana - 14 czerwca 2008 19:29    Edytuj Cytuj
wiec zrob "cos" i zagleb sie w temat diety i suplementacji jak tez odpowiedniego treningu - koxy nie sa sposobem na niedozywienie.

zdr.
LB

co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
Ekspert -

piotrekXP

Wysłana - 15 czerwca 2008 18:16    Edytuj Cytuj
1.WIEK: 21
2.WAGA: 70
3.WZROST: 189
4.WYMIARY:
BICEPS: 30
KLATA: 100
UDO: 60
TALIA: 90
5.STAZ NA SILOWNI: cwiczylem rok i mam przerwe rok czau
6.DIETA - nie stosowalem diety
BIALKO:
WEGLOWDANY:
TLUSZCZ:
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak
8.TRENING: 3 x tydzien
9.CEL CYKLU: masa
10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:
11.POZIOM BF%
12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): nie mam tendencji do tycia;/ i jestem szczuplej budowy
13.STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: nie
15.WYNIKI SILOWE
16.PPM podstawowa przemiana materii: ??niewiem ale mam bardzo szybka przemiane materii
klata :
martwy ciag :
przysiad :

PYTANIE: Zaczne od tedo ze chce odbyc 1 cykl w zyciu z deca 250mg BD; do tego bede stosowal jakies oslonne leki na watrobe, witaminki, gainer i clomid po skonczeniu cyklu. Potrzebuje kilku wskazowek co to cyklu , czyli czy zwiekszac dawke deci w trakcie cyklu, i ile dni w tygodniu cwiczyc. Moze ktos kto sie zna by mogm mi zrobic taki cykl.
Pozdro.
<sog juz polecial xD>

bede walczyl do konca!!

LeBron777 CinemaStudio

Wysłana - 15 czerwca 2008 18:23    Edytuj Cytuj
zaden kox nie jest dla ciebie dobry z ta waga gdyz nie wykorzystasz nawet w 50% jego potencjalu. a juz na pewno nie deka i nie solo.

dieta+suple+trening, a z tego dzialu zegnamy i zapraszamy do w/w

zdr.
LB

Zmieniony przez - LeBron777 w dniu 2008-06-15 18:25:15

co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
Ekspert -

piotrekXP

Wysłana - 15 czerwca 2008 22:04    Edytuj Cytuj
dzieki za rade. juz bede spadal stad ;p ale powiedz mi tylko jak moze sie zwiekszyc moja masa i czy bede jakiekolwiek widoczne efekty<to jest 1 moj cykl> wiem wiem ale na innych dzialach mi jeszcze nikt nie odpowiedzial a juz z 5 dni czekam;/!!

bede walczyl do konca!!

tadzik1994

Wysłana - 21 czerwca 2008 21:28    Edytuj Cytuj
Siemanko. Mam 14 lat i 36 na bicie. Mam 200 metki z oslonkami juz wszystko kupilem moge brac w tym wieku czy za nlody?

lysay

Wysłana - 21 czerwca 2008 22:04    Edytuj Cytuj
Co ty jeszcze nie brałes, trzeba było zacząć 3 lata temu..

"Schowaj miecz swój do pochwy, bo wszyscy, którzy za miecz chwytają, od miecza giną."
Mat 26, 52.

koksiarz33

Wysłana - 21 czerwca 2008 23:55    Edytuj Cytuj
dobre hihihihi ,meta rządzi!!

czekam na mądre odpowiedzi,z waszej str.Z góry dzięki :)

Odpowiedzi jest na 35 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Omka, meta, jesteś nowy? początkujący? przeczytaj koniecznie! FAQ, koks, Słowniczek

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.