Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Wiem ze te wymiary i masa az przygnębia i dla tego chce cos z soba zrobic
1213464444000
LeBron777 CinemaStudio
Wysłana - 14 czerwca 2008 19:29
wiec zrob "cos" i zagleb sie w temat diety i suplementacji jak tez odpowiedniego treningu - koxy nie sa sposobem na niedozywienie.
zdr. LB
co nas nie zabije - to nas wzmocni moderator działu doping - [OFF]
Ekspert -
1213464582000
piotrekXP
Wysłana - 15 czerwca 2008 18:16
1.WIEK: 21 2.WAGA: 70 3.WZROST: 189 4.WYMIARY: BICEPS: 30 KLATA: 100 UDO: 60 TALIA: 90 5.STAZ NA SILOWNI: cwiczylem rok i mam przerwe rok czau 6.DIETA - nie stosowalem diety BIALKO: WEGLOWDANY: TLUSZCZ: 7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak 8.TRENING: 3 x tydzien 9.CEL CYKLU: masa 10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 11.POZIOM BF% 12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): nie mam tendencji do tycia;/ i jestem szczuplej budowy 13.STAN ZDROWIA: bardzo dobry 14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: nie 15.WYNIKI SILOWE 16.PPM podstawowa przemiana materii: ??niewiem ale mam bardzo szybka przemiane materii klata : martwy ciag : przysiad :
PYTANIE: Zaczne od tedo ze chce odbyc 1 cykl w zyciu z deca 250mg BD; do tego bede stosowal jakies oslonne leki na watrobe, witaminki, gainer i clomid po skonczeniu cyklu. Potrzebuje kilku wskazowek co to cyklu , czyli czy zwiekszac dawke deci w trakcie cyklu, i ile dni w tygodniu cwiczyc. Moze ktos kto sie zna by mogm mi zrobic taki cykl. Pozdro. <sog juz polecial xD>
bede walczyl do konca!!
1213546574000
LeBron777 CinemaStudio
Wysłana - 15 czerwca 2008 18:23
zaden kox nie jest dla ciebie dobry z ta waga gdyz nie wykorzystasz nawet w 50% jego potencjalu. a juz na pewno nie deka i nie solo.
dieta+suple+trening, a z tego dzialu zegnamy i zapraszamy do w/w
zdr. LB
Zmieniony przez - LeBron777 w dniu 2008-06-15 18:25:15
co nas nie zabije - to nas wzmocni moderator działu doping - [OFF]
Ekspert -
1213547034000
piotrekXP
Wysłana - 15 czerwca 2008 22:04
dzieki za rade. juz bede spadal stad ;p ale powiedz mi tylko jak moze sie zwiekszyc moja masa i czy bede jakiekolwiek widoczne efekty<to jest 1 moj cykl> wiem wiem ale na innych dzialach mi jeszcze nikt nie odpowiedzial a juz z 5 dni czekam;/!!
bede walczyl do konca!!
1213560288000
tadzik1994
Wysłana - 21 czerwca 2008 21:28
Siemanko. Mam 14 lat i 36 na bicie. Mam 200 metki z oslonkami juz wszystko kupilem moge brac w tym wieku czy za nlody?
1214076499000
lysay
Wysłana - 21 czerwca 2008 22:04
Co ty jeszcze nie brałes, trzeba było zacząć 3 lata temu..
"Schowaj miecz swój do pochwy, bo wszyscy, którzy za miecz chwytają, od miecza giną." Mat 26, 52.
1214078680000
koksiarz33
Wysłana - 21 czerwca 2008 23:55
dobre hihihihi ,meta rządzi!!
czekam na mądre odpowiedzi,z waszej str.Z góry dzięki :)