Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
a ja tez chcialem brac omke albo propa ale zrezygnowalem bo za chudy jestem ;/ metke 100 zaczne moze ale myslalem o sumplach jeszcze.. moze ktos powiedziec jakie sumple zakupic na mase ???
1211152930000
szejkskin
Wysłana - 19 maja 2008 01:36
zacznij od diety i od cwiczenia omg taka waga przy tym wzroscie... w suple nie warto inwsetowac bez diety...
pyerdol kilogramy patrz na bica i wymiary
1211153812000
destroys
Wysłana - 19 maja 2008 08:08
mam diete ale chyba lipna.. a to moja wina,ze mam taka wage ? poprostu mam szybki metabolizm ;/
1211177284000
xxxBOTxxx
Wysłana - 19 maja 2008 11:45
Witajcie. ćwiczę 5 lat z półroczną przerwą na regeneracje nadgarstków bo pozrywałem) od tego roku zacząłem brać odżywki. NA masę polecam Mass z firmy SCITEC NUTRITION a do tego oczywiście kreatyna i dieta ( ja miałem o średnim nasyceniu białkiem). mam w bicepsie 41 cm w klatce 119 w pasie 82, przed ramie 37. Teraz zamierzam kupić cały cykl metki. prosiłbym tylko o rade co do niej dobrać oprócz testosteronu i odbloka. czy białko byłoby dobre bo mam zamówione 4,5kg białka serwatkowego. jaką dietę proponujecie???
wyczerpujacy artukuł leci sog a ja zostane jednak przy suplementach ;D
1212632489000
zuper1990
Wysłana - 14 czerwca 2008 14:46
Witam mam pytanie czy polaczenie decki ( britishdragon 250 mg/ml ) mety ruskiej ( 0,005 (100kaps.)) i gainera na raz to dobre rozwiazanie jezeli chce szybko nabrac masy ??? Z gury dziekuje za odpowiedzi