Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
dzieki wole gg bo mam je juz 9lat. taki jakis sentyment ;) ale nie bede sie rozpisywal bo nie o tym mowa w tym temacie POZDRAWIAM
www.sfdmuzyka.cba.pl INIEKCJE
1206120796000
dropsik200
Wysłana - 22 marca 2008 07:33
A teraz tak :P wole juz samsobie robic zastrzyki wiec zrobilem sobie w biceps ale igle wbilem tak do polowy 0,8 igla
nie zaplytko? (przy odciaganiu nie bylo krwi) nic nie bolalo dopiero jak wbijalem i wbijalem (powoli) to wtedy odczulem jakies ukucie i juz dalej nie wbijalem
chyba nie przeszlo na wylot :O
Zmieniony przez - dropsik200 w dniu 2008-03-22 09:24:11
Zmieniony przez - dropsik200 w dniu 2008-03-22 09:24:42
1206167600000
pepelupe
Wysłana - 26 marca 2008 17:35
medycyna nie wspomina nic o zastrzykach w biceps - atakuj bark ew. udo - proste techniki ale tak czy siak jak już nie masz odruchu cofnięcia igły przy wbiciu to czemu nie kłujesz dupska? że jak walniesz w biceps to biceps lepiej urośnie ? :D
1206549314000
dropsik200
Wysłana - 27 marca 2008 11:01
hehe nie no wyczytalem to w internetowych mądrosciach a miedzy innymi na tej ang.stronie z iniekcją :P
1206612085000
pepelupe
Wysłana - 27 marca 2008 18:27
no ja bym nie kombinował z bicepsem - chyba, że masz zrost na zroście ;] biceps jest bardziej unaczyniony - większe prawdopodobieństwa walnięcia po kablach wg. mnie ;]
1206638837000
dropsik200
Wysłana - 28 marca 2008 10:14
ale w pupkeja nie znaju
znaczy nie wiem gdziei jak gleboko wbic na necie nie mafotek i instrukcji no i wlasnie dramat :P
powinien byc 1 dzialo iniekcji i tam wszystko a tak to po kawaleczku jest
no stary - ale to mi dajesz link do instrukcji? ja nie mam problemów bo zawsze robimy sobie z kumplem na zmianę - nie potrzebuję instrukcji przecież - jeśli sam jej szukasz [a tak mi się wydawało] to na 100% już nie raz ktoś na tym forum opisywał technikę i bezpieczne miejsce do wkłucia im w pośladkowy większy ;]