Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
DarkX moim zdaniem bardzo duzo na temat koksow wiesz.. zapewne sam koksujesz... interesuje mnie jak ty wygladasz chodzi mi o klate i łapki.. zarzuc no jakas fote na forum albo daj jakies namiary... Pozdro
1204034563000
ome83
Wysłana - 14 marca 2008 10:12
elo mmam pare pytań
- ktory kok bedzie dobry na pierwszy raz zeby zrobic rzezbe i siłe - jak uwazacie testosteron to dobry koks bo przymierzam sie wlasnie do niego - ile musialbym go zalatwic zeby zrobic dobry cykl
prosze tylko o proste odpowiedzi bez zadnego zbednego chrzanienia
1205485964000
dropsik200
Wysłana - 16 marca 2008 21:30
kurcze sprawa taka 1 strzal omki w dupppsko-kolezanka robila sam zastrzyk nic nie bolal nic a nic, ale na 2 i teraz 3 dzien tak mnie rwie ten lewy posladek tak do polowy kregoslupa .... normalnie bol jak nie wiem co ....
nie mam zadnych zaczerwienien ani nicwidocznego tylko ten bol
1205699453000
rudolf00
Wysłana - 16 marca 2008 22:23
widocznie zle ci dala tego strzala... chociaz nie powiem mnie tak przez pare dni tez boli zawsze ;)
www.sfdmuzyka.cba.pl INIEKCJE
1205702603000
dropsik200
Wysłana - 17 marca 2008 07:48
ahaś dziekoweczka A ze zapytam jak zle zrobila to na zmarnowanie poszlo?
1205736486000
rudolf00
Wysłana - 17 marca 2008 12:01
wazne zeby poszlo w miesien ;) a potem to sie rozniesie ;)
1205751682000
dropsik200
Wysłana - 18 marca 2008 12:05
Rudolf pisalem do Ciebie na gg xD draniu nie odpisales XD
1205838301000
rudolf00
Wysłana - 18 marca 2008 13:16
bo mam jakies dziwne to gg i mi nie wyskakuja wiadomosci od nieznajomych uzytkownikow. odezwij sie na email! taki jak nick poczta na interii!
1205842580000
Pzekliniak
Wysłana - 18 marca 2008 16:51
wy***aj gg zainstaluj se Spik i import kontaktow z gg
Najpierw exportuj je z gg na pulppit a wgraj na spika tak samo z pulpitu
100razy lepszy i dziala nawet jak serwer gg padnie :D
Zmieniony przez - Pzekliniak w dniu 2008-03-18 16:51:58