Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Edit : Wariatek , użyj opcji "Szukaj" tam wpisz "hasła" które Cię interesują , ps. Sterydy zatrzymują wzrost
Zmieniony przez - user_85612 w dniu 2007-12-14 23:54:23
1197672767000
elfff7
Wysłana - 15 grudnia 2007 00:39
zaj*bista robota mam nadzieje ze świeżaki poczytaja bo pytania typu czy 5 omy da mi dobra mase?? śmieszż mnie i męcza ale wiem ze nie tylko mnie to wk*rwia
...::::Duży ma zawsze racje::::...
1197675582000
Beniu16
Wysłana - 23 grudnia 2007 22:33
Siema Cwicze niecaly rok i mam 16 lat oraz mysle czy by nie wziasc metki bo trudno mi przytyc a jestem szczupły (nie chudy)? tylko czy meta nie jest az tak bardzo szkodliwa bo mam lekka shizke zeby watroba mi niesiadła ? A moze poradzcie mi czy metke czy jakies odzywki dobre ale jakie ?
HG
1198445619000
bizon126
Wysłana - 24 grudnia 2007 17:46
Ten temat już był...Ale to nic może sie przyda he he he....Jakie odżywki proponujecie do wina solo??W tabletkach??
Więcej potu na treningu mniej krwi na ringu
1198514767000
Beniu16
Wysłana - 24 grudnia 2007 20:56
Wiem ze cos takiego bylo ale niemoglem znalesc dokładnie co doradzono doradzcie cos bo czytalem troche i widze ze sie znacie sporo ..... moze byc w tabletkach
HG
1198526169000
Beniu16
Wysłana - 03 stycznia 2008 17:45
Odpowiedz ktos :p pozdajcie jakis dobry suple na mase a i na rzeźbe ( nie dlamnie) albo jakis koksik ?:P
HG
1199378741000
frost4
Wysłana - 28 stycznia 2008 03:35
witam. Deca + dianabol + sustanon 250. Czy to jest dobre polaczenie na pierwszy raz??? masz cos na sprzedaz???