Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Wysłana - 09 marca 2007 15:06 Usunięty przez GREGOR_ian za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
witam witam i do zakupu zapraszam
1173449189000
Yaaraass
Wysłana - 09 marca 2007 15:13
ban
"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie" [ON]
Specjalista -
1173449615000
szpaku1488
Wysłana - 09 marca 2007 15:25
i to jak najszybciej modzie daj mu bana, Yaaraass ty kupujesz sobie to czy ja moge kupic?
Wracam :)
Znawca -
1173450333000
waldeczek
Wysłana - 28 marca 2007 09:50
Witam.Nie wiedzialem gdzie to napisac postanowilem tutaj,a jak nie to usunac. OK do rzeczy mam pytanko mianowicie czy jest sens w wieku 3paru lat cos brac.Zadalem to pytanie bo od dluzszego czasu stoje w miejscu z sila i z masa,dodam jeszcze ze bralem tylko kreatyne raz w zyciu bedzie gdzies z trzy lata temu stwierdzilem brak jakichkolwiek postepow w sile i masie i nie zakupilem odtej pory rzadnych odzywek i suplementow(sparzylem sie chyba).Aha z ciezarami bawie sie dosyc dlugo,ale z przerwami,teraz jest dwa lata sytematycznie bez przerw i oglnie do roku postepy byly od roku nic reszta w profilu.POZDRO.
1175068241000
ttiiggrree
Wysłana - 28 marca 2007 10:10
no to może przyłóż się do diety. A skoro brałeś tylko raz kreatynę ,to znaczy że nie wykorzystałeś całych możliwości supli...
[ON] od 09.IV.11
Znawca -
1175069406000
waldeczek
Wysłana - 28 marca 2007 10:26
spodziewalem sie tego typu odpowiedzi i dzieki,ale diete staram sie trzymac o ile mi na to czas pozwoli,jesli chodzi o suple i odzywki to moze w dobrym zestawieniu z dieta pomoga na poczatek pozniej szkoda kasy to moje zdanie. Mam rozumiec ze odradzasz kosy?
1175070389000
ttiiggrree
Wysłana - 28 marca 2007 14:00
ogolnie tak. Nie chodzi o Twój wiek , czy staż na siłowni , tylko o to że zanim weźmie się za koks to wypada wykorzystać to wszystko co suplementy mają do zaoferowania...
korzystałeś z Xpanda ,CellPumpa ,NitroBolonu II lub innego stacka kreatynowego? Wiesz , mogę doradzić Ci cykl , ale chodzi o to żeby było zdrowo i bezpiecznie ,poza tym za mało wiem o Tobie...
[ON] od 09.IV.11
Znawca -
1175083231000
waldeczek
Wysłana - 29 marca 2007 13:19
korzystałeś z Xpanda ,CellPumpa ,NitroBolonu II lub innego stacka kreatynowego? NIE KORZYSTALEM,ALE ZAWSZE MOGE SKORZYSTAC MYSLISZ ZE RUSZY TROCHE? Wiesz , mogę doradzić Ci cykl , ale chodzi o to żeby było zdrowo i bezpiecznie ,poza tym za mało wiem o Tobie... CO CHCESZ WIEDZIEC? AHA CELLPUMPA I NITRO to z animala?
1175167189000
ttiiggrree
Wysłana - 29 marca 2007 16:28
NIE KORZYSTALEM,ALE ZAWSZE MOGE SKORZYSTAC MYSLISZ ZE RUSZY TROCHE? tak ,myślę że ruszy... CO CHCESZ WIEDZIEC? wszystko już wiem...prop 50mg e2d lub któryś ze stacków które wymieniłem niżej AHA CELLPUMPA I NITRO to z animala? niee...CellPump jest Biogenixa a NitroBolon II z Trec'a. Brałem i osobiście polecam...
Zmieniony przez - ttiiggrree w dniu 2007-03-29 16:28:32
Zmieniony przez - ttiiggrree w dniu 2007-03-29 16:29:18
[ON] od 09.IV.11
Znawca -
1175178486000
Reapermax
Wysłana - 30 marca 2007 07:28
Witam nie wiem czy dobrze trafiłem :) ćwiczę od 2 lat na siłowni są już efekty mojej pracy ale z jednym mam problem z barkami nabieram masy na nie, ale chciałbym je poszerzyć w układzie kostnym czytałem już jakie ćwiczenia wykonywać aby najbardziej je poszerzyć . moje pytanie: czy są jakieś środki dopingujące które by mi mogły pomóc ? myślałem nad Boldenone + deka ale sam nie wiem :( mam 20 183cm i 93kg to nie jest mój pierwszy cykl. jeżeli źle trafiłem to przepraszam :) czekam na odpowiedz