Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Omega 3 kapsułki - pytanie

Gabon

Wysłana - 04 grudnia 2007 18:53    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam takie pytania dotyczące omega 3 w kapsułkach. Czy rożni się czymś omega 3 w kapsułkach kupiona w sklepie sportowym a apteka, i czy ta omega 3 w kapsułkach działa jakoś niekorzystnie na wątrobę. I ile powinno się brać tego dziennie 1-2 kapsułki wystarcza?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 grudnia 2007 18:56 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

xeran

Wysłana - 04 grudnia 2007 18:56    Edytuj Cytuj
Odpowiedzi na wszystkie pytania sa tutaj, temat walkowany setki razy:
http://www.sfd.pl/search.asp?wczym=tytul&search=omega

Chaczyk ATLETA.PL

Wysłana - 04 grudnia 2007 19:09    Edytuj Cytuj
Zależy... np jak kupujesz o-3 gold Olimpu, to nie ma najmniejszego znaczenia gdzie kupisz czy w aptece czy w sklepie z suplami. Jak chodzi o ilość to już zależy od o-3 jakie kupisz... najekonomiczniej wychodzi właśnie o-3 gold z olimpu, w trójpaku ładna cenka

www.atleta.pl
Specjalista -

Gabon

Wysłana - 04 grudnia 2007 20:08    Edytuj Cytuj
A ma to jakies skutki uboczne na wątrobe?

nofatuk

Wysłana - 04 grudnia 2007 22:45    Edytuj  Cytuj
kup se tran. jelsi trenujesz to pij 2 łyzeczki dziennie z dala od treningów jesl nie to pij 1 łyzeczke dziennie. Co do o3 w kaps...wielu mowi ze jest łatwiej ale wedlog mnie jest drozej i mniej zdrowo. Tran molier o smaku cytrynowym jest poprostu smaczny. Wiedz bez obawy o walory smakowe. 1 łyzeczka to 5g O3. sprawdz ile ma 1 kaps. pewnie 1g wiec musiałbys jesc 5-10 kaps dzienie(nie mowie o omega gold olimpu)
co do skutków ubocznych na watrobe to zalezy to tylko i ywłacznie z czego jest zrobiona kaps.(powłoka kaps) jesli chodzi o tran to nie. jelsi chodzi o o3-nie wpływa negatywnie na watrobe

Zmieniony przez - nofatuk w dniu 2007-12-04 22:46:10

Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety
Specjalista -

Chaczyk ATLETA.PL

Wysłana - 04 grudnia 2007 23:09    Edytuj Cytuj
Ile za tran Moliera płacisz?

www.atleta.pl
Specjalista -

nofatuk

Wysłana - 04 grudnia 2007 23:13    Edytuj Cytuj
30zl za 250ml czyli mam na miesiac

Specjalista -

Chaczyk ATLETA.PL

Wysłana - 04 grudnia 2007 23:31    Edytuj Cytuj
No to trochę taniej wyjdzie ten tran... ale o-3 olimp gold 60kapsów na allegro można dostać za 12zł 1000mg w kapsie też nieźle cenowo się prezentuje.

www.atleta.pl
Specjalista -

nofatuk

Wysłana - 04 grudnia 2007 23:38    Edytuj Cytuj
no tak...ale ja jakos nie jestem przekonany do tabletek...jescze jakies kondensowanie dha epa...poza tym nie ma tylu wit.(ja tam sie witaminozy nie obawiam po tranie, wątpie w nią) no i co? doliczasz te 03 do zapotrzebowania? sprawdzasz ile tam sie dodało tego wielonienasyconego tłuszczu? przy tranie w sumie sytuacja jestjasna, klarowna, i nie przetwarzana:) Ja tam wole tran, inni nich kupuja kapsułki jak sie nie zgadzaja.
a taniej to nie do konca wychodzi z tym tranem...(zobacz na ilosc Kwasów w kaps. zdaje sie 50%) wychodzi ciut-ale to na prawde ciut taniej
http://www.sfd.pl/LUDZIE_PIJCIE_TRAN_%21_%3A_-t314841-s2.html

tran mollers(sory za literówke)

Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Omega 3 kapsułki - pytanie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.