Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam mam pytanie do was i mam nadzieje ze mi pomozecie... Robie cykl z mety polskiej i Omadrenu... Mam 150tab. mety i 15ml omy i zastanawiam sie czy tej omy nie jest za duzo...? Jak skoncze brac omke i metke to mam zamiar dokupic sobie 10ml winka i w ostatnim tyg je dorzucic i potem zrobic odblok i co by mnie najlepiej odblokowalo.... Nie piszcie mi odpowiedzi ze oma i meta nie jest dla mnie bo ja juz mam towar zakupiony wiec planuje od poniedzialku zaczac dzialac za Konkretne odp: dam soga Pozdrawiam
Bez wypelnionej ankiety nikt ci nie pomoze. Spytaj kumpli z silki, moze ci rozpisza.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2010-03-17 22:54:23
Specjalista -
1268862837000
restyler
Wysłana - 17 marca 2010 22:55
zacznijmy od tego ze na tym forum zeby uzyskac odpowiedz należy wypełnić prawidłowo ankiete, ktora znajdziesz w temacie "zanim zadasz pytanie" ;) bez tej ankiety nie jestesmy w stanie odpowiedziec tobie na nurtujace ciebie pytania z powodu braku wiedzy na twoj temat.
^konkretna odp
1268862938000
Aras84
Wysłana - 17 marca 2010 22:57
j/w ankieta
Ekspert -
1268863063000
kiszka4041
Wysłana - 17 marca 2010 22:59
rozpiske juz mam tylko chodzi mi czy to napisalem czyli meta itp jest tego wystarczająco i co bylo by najlepsze na odblok...
1268863164000
pawelson
Wysłana - 17 marca 2010 23:00
jak moze ktos stwierdzic ze oma i meta nie dla Ciebie jak nic o sobie nie napisales chociaz mozna tu wywnioskowac po tym "Dieta? ,,,, Jem wszystko co lubie" a co moze najlepiej odblokowac? odblok... clomind i nolvadex albo hcg
Dopoki nie skorzystalem z internetu, nie wiedzialem, ze na swiecie jest tylu idiotow.
"Za piekne chwile, ktorych sie nigdy nie zapomni, wspomnienia, ktore zostana do konca, za kolegow ktorzy stana murem..." ARKA GDYNIA
1268863201000
kiszka4041
Wysłana - 17 marca 2010 23:00
rozpiske juz mam tylko chodzi mi o to napisalem czyli meta itp jest tego wystarczająco i co bylo by najlepsze na odblok...?
1268863223000
kiszka4041
Wysłana - 17 marca 2010 23:01
ile tego clomidu??? i nolvy?
1268863268000
Nacjol255
Wysłana - 17 marca 2010 23:03
Po dwie paki, czyli razem 4. Tylko listki, ulotki i pudelka tez musisz wp******ic. Na 2 razy powinienes wcisnac lacznie te 4 paki.
Specjalista -
1268863393000
pawelson
Wysłana - 17 marca 2010 23:09
ja bym bral 3 tygodnie po last shoocie 2 listki clomidu 150/100/50 do konca a nolva jak bedzie gino to po 40mg az ustapi a potem do konca 20mg
Dopoki nie skorzystalem z internetu, nie wiedzialem, ze na swiecie jest tylu idiotow.
"Za piekne chwile, ktorych sie nigdy nie zapomni, wspomnienia, ktore zostana do konca, za kolegow ktorzy stana murem..." ARKA GDYNIA
1268863793000
maarcin91
Wysłana - 18 marca 2010 01:08
waaakacje, idą waaakacje
odbl. 2-3 tyg po ostatnim strzale pierwsze trzy dni po 2 tabl i dalej po jednej. po 2 tyg. można już dac kopa przysadce