Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 207 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Piłka Nożna
Okres Przygotowawczy jak pomóc organizmowi ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: okres przygotowaw pomóc organizmowi
Autor "Okres Przygotowawczy jak pomóc organizmowi ?"   

hopek17
 Wysłana - 20 styczeń 2010 20:38        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam, jest okres przygotowawczy wiadomo jak się wtedy pracuje, co najlepiej brać by pomóc organizmowi a także poprawić wydolność. Co brać podczas codziennego biegania. Mam nadzieje że ktoś pomoże. Pozdrawiam.

przyznaj SOG'a

rugbyparkin
 Wysłana - 20 styczeń 2010 21:46      [zgłoszenie]

Proponuje ci jakieś Węglowodany polecam Carbo wspomaga wydolnosc i nie tracisz tyle energi

I Love Rugby :)

przyznaj SOG'a

mihau6
 Wysłana - 21 styczeń 2010 16:42      [zgłoszenie]

Mg,K,Zn :)

-' dzień, w którym Cie spotkałem był najpiękniejszym dniem w moim życiu ;** MoooJa Pi&#

przyznaj SOG'a

hopek17
 Wysłana - 23 styczeń 2010 21:33      [zgłoszenie]

tauryna może też być ? carbo mam ale cos jeszcze bym to tego potrzebował ?

przyznaj SOG'a

hopek17
 Wysłana - 26 styczeń 2010 10:47       [zgłoszenie]

Witam ponownie, kupiłem lonto drink liquid z vitalmaxu + carbo + tauryna z olimpu + gainer (mam dwa do wyboru Biogenixa monster mass (posiadam 1kg) a także Mammoth 2500 z Interactiva (2,2 kg). Mógłby ktoś mi podać jak prawidłowo i kiedy spożywać to wszystko?

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Okres Przygotowawczy jak pomóc organizmowi ?

<< Mięśnie potrzebne do gry w gałę / Lech Poznań szkółka >>

Podobne: Pora na amatora czyli jak wyrzucac hajs w bloto :-) | W jakich miastach Górnik Zabrze na swoich fanów? | Z jaką prędkością kopiecie piłkę ? | Ronaldinho jak się spasł %-) | > Finał Ligi Mistrzów < Jak Ty to widzisz ??? | Reprezentacja na MŚ - jak oceniacie?

Warto przeczytać: nutred opinie | kobieta lift and carry | zenon boldenon | kreta tauryna carbo | aminokwasy przy redukcji | ortopeda lódl | żel na stłuczenia | kobieta dominant | maść bóle | odchudzony | kobieta dominant photo | Detox Xtreme Acai Elite | strapon kobieta dominant photo | dieta ochudzająca | plany sfd co sądzicie | pompki, podciaganie | 25000zł sterydy | cykl 25000zł sterydy | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL