Offtopic: MMA a Mundial ;-) czyli nie kasujcie tego
bosy0
Wysłana - 15 maja 2006 21:13
Sprawdź swoje BMI
właśnie obejrzałem nominacje pilkarzy rep. Polski na mundial... wydaje mi się, że tam był Juras:) w okolicach Janasa ... siedział i bawił się komórką :D ktoś potwierdzi?
Widocznie przyszedł powiedzieć Rasiakowi "żeby już nie kopał"
Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Ekspert -
1147720590000
dragon1987
Wysłana - 15 maja 2006 23:08
Marian
A swoją drogą Rasialdo to nieporozumienie,ten cały skład na mundial to cyrk na kółkach.Nia ma Dudka,Kłosa itd:-/mówią że stawia na młodzież,tylko że ci kolesie których wziął mają ponad 20 lat,na młodziez to sie stawia od małego żeby potem były efekty,przynajmniej w piłce.
Taki off topic
1147727302000
FightOrDie MMA i K-1
Wysłana - 15 maja 2006 23:21
Najlepiej na to pytanie odpowie Ci sam Juras pozdro
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Ekspert -
1147728108000
Grzesiek G
Wysłana - 16 maja 2006 00:06
Marian
A swoją drogą Rasialdo to nieporozumienie,ten cały skład na mundial to cyrk na kółkach.Nia ma Dudka,Kłosa itd:-/mówią że stawia na młodzież,tylko że ci kolesie których wziął mają ponad 20 lat,na młodziez to sie stawia od małego żeby potem były efekty,przynajmniej w piłce.
Taki off topic
swoją drogą Rasialdo to nieporozumienie zgadzam sie w 100%
ten cały skład na mundial to cyrk na kółkach nie do konca . .Nia ma Dudka,Kłosa itd: bardzo dobrze mamy lepszych piłkarzy na tych pozycjach jedynie nieobecnosc franka mnie niepokoi -/mówią że stawia na młodzież, owszem stawia stawia przykład P. Brożek
Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow. Fascynacji gorami nie można.
1147732738000
Jodan
Wysłana - 16 maja 2006 09:12
Franka mi żal, tak samo jak Bońkowi. jeszzce by się odblokował. choc już to widzę: dostaniemy po kosciach i pierwsze co wypomnieliby janosikowi, to ze wział napastnika, co pół roku gola nie strzelił.
Janas zrobił źle niebiorąc kluczowych zaodników naszej reprezentacji (m.in. Dudek, Frankowski) i to się odbije ma MŚ. Franek jest jednym z najlepszych (a może najlepszych) napastników w polsce i to że przez pewien okres nieszczelił gola o niczym nieświadczy, Janas już chyba zapomniał że gdyby nie on to pewnie nieprzeszlibysmy eliminacji. Tak czy inaczej nasza reprezentacja niema szans na wyjście z grupy.
Też mi się wydawało, że tam juras siedział, ale niejestem pewny na 100 %
Heh, dokladnie, nie popelnil bledu Engela - co do Frankowskiego mozna sie sprzeczac (po cholere brac Rasiaka???), ale mysle, ze Dudek nie moze miec pretensji do nikogo. Watpliwosci moje wzbudza wspomniany Rasiak, poza tym Jelen i Radomski. Ci panowie maja 0 udanych meczow o stawke w reprezentacji.