Temat: Treść:
Autor

Offtopic: MMA a Mundial ;-) czyli nie kasujcie tego

bosy0

Wysłana - 15 maja 2006 21:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

właśnie obejrzałem nominacje pilkarzy rep. Polski na mundial... wydaje mi się, że tam był Juras:) w okolicach Janasa ... siedział i bawił się komórką :D ktoś potwierdzi?
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 maja 2006 21:16 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Olimp - THERMO STIM

CENA: 35.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Marian.B. ZASŁUŻONY

Wysłana - 15 maja 2006 21:16    Edytuj  Cytuj
Widocznie przyszedł powiedzieć Rasiakowi "żeby już nie kopał"

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Ekspert -

dragon1987

Wysłana - 15 maja 2006 23:08    Edytuj Cytuj
Marian

A swoją drogą Rasialdo to nieporozumienie,ten cały skład na mundial to cyrk na kółkach.Nia ma Dudka,Kłosa itd:-/mówią że stawia na młodzież,tylko że ci kolesie których wziął mają ponad 20 lat,na młodziez to sie stawia od małego żeby potem były efekty,przynajmniej w piłce.

Taki off topic

FightOrDie MMA i K-1

Wysłana - 15 maja 2006 23:21    Edytuj Cytuj
Najlepiej na to pytanie odpowie Ci sam Juras pozdro

You're the fighter you've got the fire
The spirit of a warrior, the champion's heart
You fight for your life because the fighter never quits
You make the most of the hand you're dealt
Because the quitter never wins
No!
Ekspert -

Grzesiek G

Wysłana - 16 maja 2006 00:06    Edytuj Cytuj
Marian

A swoją drogą Rasialdo to nieporozumienie,ten cały skład na mundial to cyrk na kółkach.Nia ma Dudka,Kłosa itd:-/mówią że stawia na młodzież,tylko że ci kolesie których wziął mają ponad 20 lat,na młodziez to sie stawia od małego żeby potem były efekty,przynajmniej w piłce.

Taki off topic

swoją drogą Rasialdo to nieporozumienie zgadzam sie w 100%
ten cały skład na mundial to cyrk na kółkach nie do konca .
.Nia ma Dudka,Kłosa itd: bardzo dobrze mamy lepszych piłkarzy na tych pozycjach jedynie nieobecnosc franka mnie niepokoi -/mówią że stawia na młodzież, owszem stawia stawia przykład P. Brożek

Profil Wanda [http://www.sfd.pl/temat283518]
Kompendium wiedzy o Pride FC
[http://www.sfd.pl/temat283144]
Yamaha TZR forum: www.yamaha-tzr.eu
Znawca -

PITTT

Wysłana - 16 maja 2006 00:38    Edytuj Cytuj
tzreba dac link Jurasowi, niech wie że go śledzą

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.

Jodan

Wysłana - 16 maja 2006 09:12    Edytuj Cytuj
Franka mi żal, tak samo jak Bońkowi. jeszzce by się odblokował. choc już to widzę: dostaniemy po kosciach i pierwsze co wypomnieliby janosikowi, to ze wział napastnika, co pół roku gola nie strzelił.

grom1234

Wysłana - 16 maja 2006 09:58    Edytuj Cytuj
Janas zrobił źle niebiorąc kluczowych zaodników naszej reprezentacji (m.in. Dudek, Frankowski) i to się odbije ma MŚ. Franek jest jednym z najlepszych (a może najlepszych) napastników w polsce i to że przez pewien okres nieszczelił gola o niczym nieświadczy, Janas już chyba zapomniał że gdyby nie on to pewnie nieprzeszlibysmy eliminacji. Tak czy inaczej nasza reprezentacja niema szans na wyjście z grupy.

Też mi się wydawało, że tam juras siedział, ale niejestem pewny na 100 %

[http://www.sfd.pl/temat279968] - Wejdź i przyznaj SOG'a

*** Mafia Ślązaqf ***

KOSA KK

Wysłana - 16 maja 2006 11:46    Edytuj Cytuj
Juras nie Juras siedzial tam czy nie siedzial w kazdym razie koles z komorka nie pomogl wejsc Dudkowi do reprezentacji

moim zdaniem bez znaczenia kogo by nie powolali wydaje mi sie ze nie ma w PL zawodnikow ktorzy by powalczyli o MŚ

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"

Jodan

Wysłana - 16 maja 2006 12:02    Edytuj Cytuj
grom, Engel postawił na sprawdzonych, ale oni w klubach pół roku ławę grzali. najwyraźniej Janosik postanowił uniknąc błędu engela.

Mr.lee

Wysłana - 16 maja 2006 12:42    Edytuj Cytuj
Heh, dokladnie, nie popelnil bledu Engela - co do Frankowskiego mozna sie sprzeczac (po cholere brac Rasiaka???), ale mysle, ze Dudek nie moze miec pretensji do nikogo. Watpliwosci moje wzbudza wspomniany Rasiak, poza tym Jelen i Radomski. Ci panowie maja 0 udanych meczow o stawke w reprezentacji.

Odpowiedzi jest na 7 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Offtopic: MMA a Mundial ;-) czyli nie kasujcie tego

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.