Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Ofensywny środkowy pomocnik

rafa10

Wysłana - 07 września 2008 21:45    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Jak grać na tej pozycji ? Jakie umiejętności się przydają ? Poradźcie coś. Nagradzam sogiem każdą przydatną mi informacje. pzdr

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 września 2008 16:12 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

machinga

Wysłana - 08 września 2008 16:12    Edytuj Cytuj
Moze to niejest przez Ciebie oczekiwana odpowiedz ale na pomocy nastaw sie na bieganie(cwicz kondyche:D)

rafa10

Wysłana - 09 września 2008 21:59    Edytuj Cytuj
pomoże mi ktoś jeszcze ? Bardzo bym o to poprosił

tomason15

Wysłana - 09 września 2008 22:17    Edytuj Cytuj
Pozycja, którą podałeś jest b. trudna. Najbardziej tutaj przydają się umiejętności zagrywania piłki w tempo oraz strzały z dystansu. Nie można również zapomnieć o kondycji i wejściach w pole karne Osobiście pracował bym nad koordynacją ruchową bo taki Jan Koller się nie nadaje na tą pozycję

Najlepszą obroną jest atak.....

Rusedski

Wysłana - 10 września 2008 11:39    Edytuj Cytuj
Roger grał na tej pozycji ze Słowenią.

Ty graj zupełnie inaczej. I to wystarczy

Sounds Like A Melody

rafa10

Wysłana - 10 września 2008 12:51    Edytuj Cytuj
tzn. jak ? bo nie przyglądałem się szczególnie ... Proszę bardzo o jakieś jeszcze podpowiedzi będę wdzięczny ;]pzdr

Rusedski

Wysłana - 10 września 2008 14:02    Edytuj Cytuj
Roger był wolny, chaotyczny, nie czuł gry, popisywał sie sztuczkami i człapał na boisku

Sounds Like A Melody

rafa10

Wysłana - 11 września 2008 15:26    Edytuj Cytuj
Podajcie jeszcze jakieś wskazówki ...

rafa10

Wysłana - 12 września 2008 20:05    Edytuj Cytuj
pomóżcie ...

paw7897295

Wysłana - 12 września 2008 22:53    Edytuj Cytuj
Rób to co umiesz i tyle.

football14

Wysłana - 21 września 2008 19:35    Edytuj Cytuj
siemaneckzo rafa10... jesteśmy w sumie do siebie podobni bo ja też gram na tej pozycji w klubie... w klubie juz gram od 7 lat.(teraz mam 14 lat;D) Grałem na różnych juz pozycjach napastnik prawo lewo skrzydlowy i srodkowy pomocnik.... i pozostalo mi na ofensywnym środkowym pomocniku ponieważ umiem szybko wyprowadzić piłkę dobrze zagrać szczególnie długą piłkę. I mam silne uderzenie... tylqo ostatnio u mnie szwankuje celnośc podań... mam dobry drybling czasami na meczu umiem kiwnąć nawet 6 zawodników tylqo niewiem czemu mi sie to udajje tylqo wtedy gdy schodze z środka na bok i wtedy zaczynam swoją kiwke... bo jak próbowalem nieraz srodkiem przejść paru gości to mi sie nieudawało. A więc robiłem tak albo wjeżdżałem z boku i wrzuta albo ze środka kiwnołem jednego i strzał na bramke... ostatnio na meczu okiwałem 5 zawodników i szczelilem gola w tym meczu zaliczylem hat tricka hehe ;D i też bym prosil o jakieś szczegółowe info o treningu dla zawodnika grającej na pozycji ofensywny środkowy pomocnik. a są może jakieś treningi na lepsze i szybsze myślenie na boisku????

---> football is my life <---

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ofensywny środkowy pomocnik

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.