Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 410 razy
słowa kluczowe: odzywka 
Autor

Odzywka

Yond

Wysłana - 18 marca 2004 17:17    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Doradźcie co mam sobie kupić, chcę zwiększyć masę ciała, ćwicze paln na masę ale nei potrafię utrzymać ścisłej diety bo jem wszystko, nigdy nie miałem problemów z nadwagą czy z tkanka tłuszczową bo nigdy jej nie miałem a jem dość dużo więcej niż mój ojciec który wazy 100kg ja tylko 70. Zjadam dziennie ok 4000 kcal, chcaiłbym sobie kupić jakąś odżywkę ale nei wiem czy kupić samo białko czy tez coś białkowo-weglowodanowe, a może jakaś kreatynka?

PWR rulezz!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 marca 2004 17:46 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

kolodent_

Wysłana - 18 marca 2004 17:46    Edytuj Cytuj
mozesz sobie dokupic gainera, badz jak wspomniales białko lub bulka.
Postaraj sie trzymac diete, bo te odzywki to tylko jej uzupelnienie i bez diety nic cie nie dadza
a co do kreatynki - jaki masz staż???

Czarnuchok

Wysłana - 18 marca 2004 22:27    Edytuj Cytuj
gainer - tani/dobry mass xxl 3kg
ew. białko wpc

*** EMERYTOWANY DORADCA W SUPLEMENTACJI **
kontakt GG 1844256
Ekspert -

HASHMEER

Wysłana - 18 marca 2004 22:34    Edytuj Cytuj
ja bym kupił na twoim miejscu białko z treca wpc (ewentualnie extensora- tańsze) lub jeśli wolisz to gainera.

ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ SZERSZY, CO WIELKOŚĆ WIELKICH PIEPRZY...

Shiryou

Wysłana - 18 marca 2004 22:52    Edytuj  Cytuj
;]

*Zycie jest jak weglowodany zlozone i aminokwasy rozgalezione*
Stay Negative.

Asystent

Wysłana - 18 marca 2004 22:55    Edytuj Cytuj
Ustal ilość kalori potrzebnej do zwiekszenia masy ciala ,musisz być konsekwentny w przestrzeganiu diety ,jeśli masz problem z dostarczeniem odpowiedniej ilosci kalorii z posiłków ,dokup gainera np.SWG 4000 Olimpa

yodzisz

Wysłana - 18 marca 2004 23:07    Edytuj Cytuj
Polecam OLIMP Super Whey Gainer 4000, szczególnie czekoladowy, choć waniliowy też ujdzie . W pierwszym miesiącu ćwiczeń przyszło mi aż 7 kg (z tego jakieś 5kg czystego mięcha). To wszystko oczywiście zasługa diety i tego gainerka.
Pozdrawiam!

SFD

Wysłana - 19 marca 2004 10:00    Edytuj Cytuj
Witam
Oczywiście możesz używać odżywek zwiększających kaloryczność twojej diety, skoncentruj się jednak najpierw na zmianie sposobu odżywiania (już czas na to) nie musisz tego wszystkiego liczyć, ale żeby to miało jakiś sens. Spożywanie poszczególnych składników w odpowiednich proporcjach daje wymierne korzyści, pomijam już kwestie zdrowotna.

Yond

Wysłana - 19 marca 2004 14:13    Edytuj Cytuj
Liczyłem sobie według tych schematów 2g białka i 6g wegli na kilogram ciała, weglowodanów dostarczam nawet za dużo gorzej jest z białkiem, którego spożywam o połowę za mało. Ćwicze od grudnia ale nie widzę u siebie przyrostów masy dlaetgo zdecydowałem się na jakaś odzywkę, może ona pomoże

PWR rulezz!!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.