| Autor |
"Odzież do biegania, co wiecie o compression Under Armour?" |
|
|
ryys01
|
|
Wysłana - 11 lipiec 2009 22:16 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam, szukam jakiejś koszulki pod t-shirt takiej obcisłej do biegania, znalazłem Under Armour Compression jednak nie wiem co o tym myśleć 110 zł za koszulkę, a za tyle znalazłem na stornie autoryzowanego dystrybutora. Może NIKE coś podobnego kiedyś miałem, ale po bieganiu nie da się odklejić od ciała. Jakie są wasze opinie i rady, kupić Under Armour, czy może Nike bo cena jest podobna. Z góry dzięki:)
| |
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Seewy
|
|
SKF Dwunastka KRK
|
|
a czemu szukasz takiej specjalnej koszulki do biegania?
|
|
|
|
ryys01
|
|
Raz dużo biegam, dwa kolega mi polecił, miałem wcześniej Nike tylko podczas upałów przyklejała sie do ciała i uczucie nie ciekawe było. A właśnie Under Armour kolega mi polecił i chciałem jakies opinie znaleźć. Wiem, że niektórzy używają tego do ćwiczeń na siłowni, i chciałem sie dowiedzieć jakie są i opinie zanim kupie jeśli w ogóle kupie:) | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Seewy
|
|
SKF Dwunastka KRK
|
|
po prostu jezeli bieganie nie jest Twoim zawodem i nie zajmujesz sie tym profesjonalnie
nie widze sensue pojscia w taka odziez....
nie poprawi Ci to ani osiagow ani wytrzymalosci w takich warunkach :)
|
|
|
|
armour
|
|
UA to w tej chwili najlepsza firma w branzy odziezy sportowej. rynek amerykanski jest juz zdominowany, teraz atakuja europe. sam uzywam i moge smialo powiedziec, ze lepszej jakosci nie znajdziesz
edit: nie jestem dilem tej firmy, ksywa to przypadek
Zmieniony przez - armour w dniu 2009-07-15 10:17:03 | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
emipoznan
|
|
Gdzieś czytałam, że ciuchy UA nie mają funkcji typowo kompresyjnych, są po prostu obcisłe...trochę szkoda, że samą nazwą (zawierającą słowo "compression") wprowadzają klienta w błąd:( | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
FenixTT
|
|
Kup sobie koszulkę brubeck to polska firma
mają super odzież w rozsądnych cenach
przyznaj SOG'a
|