Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 124064 razy
słowa kluczowe: odchudzanie  kobiet 
Autor

Odchudzanie-dla kobiet

SFD

Wysłana - 17 kwietnia 2003 11:53    Edytuj  Cytuj
aha-a ww proste (bo rozumiem, że o to Ci chodzi kiedy piszesz "ciężki węgiel") potrzebne jej będą raczej po treningu, a nie przed.
Dodam jeszcze tylko, że nie czuję się autorytetem jeśli chodzi o produkowanie fitnessek na zawody

smoczek
mod(ka) działu odżywianie

SFD

Wysłana - 17 kwietnia 2003 12:07    Edytuj Cytuj
Smoczku ,masz taka smukla buziałke że wierze ze sie znasz:)ale snickers serio daje powera,nie chce aby mi mdlaala na silowni

tomazzo

SFD

Wysłana - 17 kwietnia 2003 12:41    Edytuj Cytuj
Smoczku wcięło Cie?

Tomazzo

tam jestem:
http://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=8&topic_id=69158

SFD

Wysłana - 17 kwietnia 2003 22:22    Edytuj Cytuj
hej mam pytanie jak działa kawa czy zwalnia przemianę materi czy też nie???

SFD

Wysłana - 17 kwietnia 2003 23:55    Edytuj Cytuj
Kawa przyśpiesza Twoja przemiane materii.Zawarta w niej kofeina podnosi Twa termogeneze ciała, przez co szyciej spalany jest tłuszczyk

Dzieki za pomoc

SFD

Wysłana - 18 kwietnia 2003 10:26    Edytuj Cytuj
Smoczku...Smoczku...
byłam na diecie tłuszczowej 3tyg. naprawde swietna, ale teraz jest coraz cieplej i nie mam juz ochoty na takie jedzonko. Przeczytałam Twoj art. juz dawno, a dzisiaj sobie pomyslałam, ze jednak spróbuje to zastosowac :)
Tak wiec komponuje diete, a Ciebie prosze o poprawki i sugestie!

sniadanie: 2 kromki grahama z serkiem (Bieluch), posypane musli + kawa + jablko
II sniadanie: 2kromki pieczywa chrupkiego z masłem orzechowym (??) lub
2 kromki pieczywa ryzowego z chuda wedlina i warzywami
obiad: ugotowana pierś z kurczaka + warzywa (+ ryz?? ziemniaki?? nic??)
podwieczorek: 2 mandarynki lub marchweka, lub banan (?), jablko
kolacja: pól kostki twarogu chudego z jogurtem naturalnym

Licze na SZYBKĄ odpowiedz! dzieki
byłam na diecie tłuszczowej 3tyg. naprawde swietna, ale teraz jest coraz cieplej i nie mam juz ochoty na takie jedzonko. Przeczytałam Twoj art. juz dawno, a dzisiaj sobie pomyslałam, ze jednak spróbuje to zastosowac :)
Tak wiec komponuje diete, a Ciebie prosze o poprawki i sugestie!

sniadanie: 2 kromki grahama z serkiem (Bieluch), posypane musli + kawa + jablko
II sniadanie: 2kromki pieczywa chrupkiego z masłem orzechowym (??) lub
2 kromki pieczywa ryzowego z chuda wedlina i warzywami
obiad: ugotowana pierś z kurczaka + warzywa (+ ryz?? ziemniaki?? nic??)
podwieczorek: 2 mandarynki lub marchweka, lub banan (?), jablko
kolacja: pól kostki twarogu chudego z jogurtem naturalnym

Licze na SZYBKĄ odpowiedz! dzieki

SFD

Wysłana - 18 kwietnia 2003 13:29    Edytuj Cytuj
->Tomazzo... Nie wcięło mnie tylko już powiedziałam Ci co myślę, a Ty zrób już z tym to co uważasz. Zdrowa dziewczyna, która się nie głodzi nie będzie mdlała na siłowni z braku snickersa
->Blanca
Śniadanie jest ok, potem drugie śniadanie w drugiej wersji jest w porządku, ale jeśli chciałabyś te kromki z masłem orzechowym to dodaj do tego też jakieś warzywko do przegryzienia
Do obiadu jak najbardziej dodaj jakiś produkt węglowodanowy typu ryż, kasza, strączkowe, tyle, że kontroluj ilość Niech będzie tego np 30-40 g przed ugotowaniem(po ugotowaniu wyjdzie dużo więcej)
Na podwieczorek możesz zjeść totalnie co chcesz byle zmieściło sie mniej więcej w limicie kalorycznym Może byś i czekolada i sezamki i cukierek, ale też tak jak proponujesz-jakiś owoc, czy warzywo. Po prostu jakaś mała przyjemność
Kolacja- twaróg owszem, można też na kolację, ale wymieniaj go z chudą rybą(np tunczyk w sosie własnym), czy chudym mięsem. Generlanie wszystko co ma minimum węgli, mało tłuszczu i dużo białka Możesz też do kolacji dodać warzywka typu pomidor, ogórek...

smoczek

SFD

Wysłana - 18 kwietnia 2003 15:51    Edytuj Cytuj
a to co napisałam w limicie kalorycznym i tych proporcja siada? codziennie aeroby! bieganie, rower, basen i siatka (codziennie cos + codziennie 5 rano jogging) siatka 3x w tyg. trening, basen 1-2x na tydz. rower jak jest pogoda.
Schudne?? daje sobie czas tak do wakacji lub srodek czerwca.

SFD

Wysłana - 18 kwietnia 2003 17:22    Edytuj Cytuj
a co ja mam jesc na kolacje skoro jestem wegetarianka?a po drugir to slyszalam ze na kolecje raczej treba unikac mlecznych produktuw ze wzgledu na zawarty w nich cukier- laktoze

madzikk

SFD

Wysłana - 18 kwietnia 2003 18:57    Edytuj Cytuj
Blanca-nie-ilość kcal jest ok, ale poprawiam te posiłki ze względu na to, że np mają złe proporcje b,t,w,(np ten jogurt ma już sporo węgli jak na kolację, ale już sam twaróg może być plus np chuda wędlina) albo nie dostarczają witamin, czy minerałów, których mogłyby dostarczać Im większe urozmaicenie tym lepiej Aha, jeśli masz ochotę to możesz spokojnie jeszcze zwiększyć śniadanie lub drugie śniadanie-szczególnie, że jak mówisz, trenujesz

smoczek

Odpowiedzi jest na 77 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Odchudzanie-dla kobiet

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.