Witam, mam problem i bo za nic nie moge schudnac.
Wymiary
wzrost: 158
waga: 52 kg
Moja normalna waga wachala sie 48-49 kg. W tym momencie za nic nie moge schudnac. Cwicze prawie codziennie 45 min Turbo Jam Cardio Party lub 40 min Turbo Jam Sculp z ciezarkami 1,5 kg do tego 8 min Abs. Tak juz od 2 miesiecy i bez efektow. Pracuje od 14:30 do 23:00
Moje przykladowe menu to:
ok 8-9 sniadanie: 2 kanapki chleba Wasa zytni lub sport z pomidorem i ogorkiem lub 3 lyzki platkow owsianych i 2 lyzki siemienia lnianego wczesniej z mlekiem 0,5% teraz juz z woda albo ok 100g sera bialego 15%tł. z pomidorem i kawalkiem czerwonej papryki.
ok 13 obiad: np. 1/2 puszki tunczyka w/w z gotowanymi warzywami (brokuly, kalafior, marchewka lub jakis mix) albo z pomidorem, czasami jajko z warzywami, albo jeszcze inny kawalek miesa z warzywami.
ok 17:30 kolacja: np. jogurt naturalny low fat albo salatka zielona z pomidorem i papryka z jogurtem naturalnym. Spac chodze ok 1-2 rano.
Nie jem ziemniakow, makaronu, ryzu, chleba bialego. Slodycze sporadycznie, owoce ograniczylam ze wzgledu na cukier. od poczatku pazdziernika nie schudlam ani pol kg i nie wiem co robie nie tak. Oprocz tej gimnastyki rano mam raczej siedzacy lub stojacy tryb pracy i jezdze samochodem. Prosze o specjalistyczna porade i jakies przykladowe menu dla mnie bo juz na prawde nie wiem co mam robic.
Zmieniony przez - april04 w dniu 2007-12-20 22:48:51