cześć po moim urlopie, wracam a tu zima brrrrr a co wy się tak rozposaliście o polskich dziwczunach he? widzę, że do amatorów nie nalezycie hhheee
a co do dietki to urlop mnie troche z niej rozluźnił ile razy w tygodniu nalezy jeśc ryby? qazar na samym poczatku mówiłam o mojej ogromnej ochocie na słodycze zwłaszcza raz w miesiącu....czym to zastapić tak aby było w miare ok i choc troche slodko
pozdrawiam all
1101389791000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 25 listopada 2004 14:39
Witaj ,coz ryby mozna i co dzienie 2 ale sadze ze minimum to -45 razy na tydzien ,ataki na slodycze oznaczaj ciut nie odpowiedni skaponowana diete lub braki chromu ,co do amatorow i zawodowco to ja tu bigusia szkole
rozpisaliśmy się bo jest o czym a żeby brzydko nie mówić to coś sie forum psujee że tak powiem, jak zwykle z resztą
Zmieniony przez - _BIGuś_ w dniu 2004-11-25 14:49:59
Napis na grobie by mnie cieszył: Nie byle kto,bo byle czym się cieszył
- mafia tadkow niejadkow -
Znawca -
1101390574000
NAJO
Wysłana - 25 listopada 2004 14:51
aaaa już widze, ok
qazar byc może cos z dieta nie tak, ale obojetnie na jakiej byłam przed okresem to wymiekam normalnie a wtedy mam wrazeniie ze cały trud na marne...a moze to cos ze sportem ma zwiazek??hm ale ty wyglądasz na takiego co duzo go uprawia a ochoty nie masz....no tak ale ty nie masz okresu
czy czyms to zastapić?np rodzynki sa ok? pozdrawiam chopaki i nie szkolcie sie tak w dziedzinie kobiet bo qrde nie opedzicie sie
1101390696000
_BIGuś_
Wysłana - 25 listopada 2004 14:53
ty mnie szkolisz.... na pewno nie w tym
największy spamer w odzywianiu -qazar powinien wpierw sam sie zbanować, a później paczeć na innych hrhrh a co do okresów to faceci mają więcej ich niż kobiety, bo mamy okresy kiedy masa nie idzie w góre, lub w dół, okresy przetrenowania itd. długo by tu wymieniać