Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 124121 razy
słowa kluczowe: odchudzanie  kobiet 
Autor

Odchudzanie-dla kobiet

taska

Wysłana - 21 listopada 2004 16:19    Edytuj Cytuj
Jak kolega Qazar mowi...... Posiada swoisty zapach i smak o nucie orzechowej.

Your body cannot go where the mind has not gone first.

><((((&ordm;>`&middot;.¸¸.&middot;´&macr;`&middot;.¸¸><((((&ordm;>.&middot;´&macr;`&middot;..><((((&ordm;>`
&middot;.¸¸.&middot;´&macr;`&middot;.¸¸><((((&ordm;>

malinaf

Wysłana - 21 listopada 2004 17:17    Edytuj Cytuj
Chyba rzeczywiście tak będę musiała robic, przeboleć to chlup do buzi ino roz:) A zresztę zjeść juz normalnie i smacznie. Nuta orzechowa w porządku,ale wszystko o czym nie można powiedzieć po prostu &quot;smaczne&quot; mlecz specyficzne czy orginalne...może byc podejrzane. Uff będę szukaćtego lnu....
A z oliką myslałam ze może przyrządzacie jakieś sosy z dodatkiem cytryny czy ziół, ale ten smakyba jest niezabijalny
Pozdrawiam

Malinaf

malinaf

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 listopada 2004 17:34    Edytuj Cytuj
smak faktycznie powalajacy ,ja dodaje do odzywek bialkowych lub jem z pieriami ,lyk oliwy i szybko zagryzam piersia
Ekspert -

niuniaSS

Wysłana - 22 listopada 2004 08:11    Edytuj Cytuj
qazar ja nie wytrzymam na 80g ww musze przejsc na redukcje oparta na ww od kilku dni zaczyna mi sie udzielac moja nerwica/ depresja (w zeszlym roku dostalam cos w tym stylu stany lekowe cigly niepokuj poczucie bezsensu ) jak wiesz bylo to zwiazane z smiercia mojego taty ciezka sytuacja finnansowa matura strach o mame i mlodsze rodzenstwo... znowu zaczynam czuc niektore pbjawy coraz czesciej sie denerwuje czuje ze mam ochote na jablko i zjam je a puzniej mam wyrzuty sumienia ze zamiast 80ww mam 105... rozumie ze mam spozywac 2g bialka na kg ,okolo 3g ww i reszta tluszczy... i nie przekraczac tych 1150 kcal... strasznie mi przykro ze nie dalam rady z twoja dietka... ale musze ja zmienic bo inaczej mam 4 dni super twojej diety a puzniej rzucam sie na owoce za ktorymi tesknie... mam nadzieje ze nadal moge liczyc na twoje porady

[http://niunias.ownlog.com/] moj blog z dieta zbilansowana i treningiem ;) musza byc efekty!!!!

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 listopada 2004 08:46    Edytuj Cytuj
niunia spokojnie nie przejmuj sie,oczywiscie moze byc tak jak rozpisalas dieta niskoweglowdanowa nie jest dla kazdego wzuc tutej jadlospisik i bedzie lux ja go sprawdze
Ekspert -

malinaf

Wysłana - 22 listopada 2004 10:24    Edytuj Cytuj
Czesc Niunia SS, wiesz co ja mam podobnie jak czuję stres potrafię go zajeść, walczę z tym już od dawna, niby sporo o dietach wiem i dogmatyzm jedzeniowy w głowie mam,ale czasem jak mnie stres przypili to ciężko, dziś np ulałam 6 raz prawko i zjadłam całą bułke i słodkie jabłko co nie jest dobre przy dietce nisko ww....ale do południa wiec może bedzie ok. Pocieszma się ze tylko tyle a nie tabliczkę czekolady

Słuchaj ja próbuję ten stres i wewnętrzny niepokój pokonać
herbatami, wodą , wlączam TV jakis film,robię pranie, słowem robie wszystko by sie czymś zająć a do tego mówię sama do siebie w myslach &quot;spier......&quot; i czasem skutkuje

Do tego głęboki wdech wydech kilka razy aż sie uspokoisz.

Herbaty nie tuczą, jesli masz dostep do herbaciarni to polecam zielone i czerwone o róznych smakach, jak kupisz elegancki zaparzacz ew serwis takie w chińskim stylu - to w ogóle czysty relaks...

Poza tym gdzies przeczytałam: jak ci sie chce jesc( w zasadzie obeżreć sie jak dzikus z nerwów), to ćwicz aż ci przejdzie

Każdy moze wygenerowac jakies sposoby
najlepiej chyba mówic do siebie _ej stara nie musisz jesc objadać sie by sie odstresować to nic nie da, wdech wydech mała i bedzie ok, spier..... mam cie w d....moje zarłoczne ja

Pozdro!!!!

malinaf

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 listopada 2004 10:33    Edytuj Cytuj
a ja wam powiem jedno ,zycie jest piekne lapcie kazda chwile i zyjcie pelnia zycia,ralizujcie woje marzenia i nie dajcie sie przycisnac miernoscie i szazyznie zycia jakiego pelno w naszym &quot;pieknym&quot; kraju a dieta az tak sie nie przejmujcie bo tylko wzmagac stres ,poprostu nie frapujcie sie duperalami bo szkoda zycia waszego i waszych partnerow,dzieci ,jak by dieta dla mnie nie byla by przyjemnoscia to bym ja w piz.. wywalil ,lepiej byc otylym a szczesliwym niz chudym i nie szczesliwym ,zycie nas katuje nie katujmy siebie samych!!!!!

ale mnie dzis pogielo

Zmieniony przez - qazar w dniu 2004-11-22 10:35:18
Ekspert -

malinaf

Wysłana - 22 listopada 2004 10:57    Edytuj Cytuj
Dokładnie właśnie tak. hedonistyczne podejście jednak jest najzdrowsze:) nie ma sensu robićz siebie cierpiętników, jesli dieta ma być męką, to na pewno długo na niej nie wytrwamy.A przyjemności trzeba szukać w odkrywaniu nowych smaków poprzez urozmaicanie potrawek z kurczaka i bialego sera poceniu sie na siłowni i tym pozytywnym zmęczeniu po którym opada się na wyrko z uśmiechem saysfakcji werszcie w dumie jak gacie zaczynają opadać, pupcia sie podnosić a brzuch przstaje zwisać. To czysta przyjemność dopiero Zresztąstres powoduje tycie bo sie wydzielają wtedy nie te hormony co trzeba:)A trzeba nam serotoniny i dopaminy.Życie nie pieści pieśćmy sie sami!
Peace

malinaf

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 listopada 2004 11:02    Edytuj Cytuj
Życie nie pieści pieśćmy sie sami!

I tym optymistycznym akcentem koczymy nasze rozmowy z cyklu : &quot;O zyciu i jego negatywnych wplywach na nasza psychike&quot;
Ekspert -

SFD

Wysłana - 22 listopada 2004 20:05    Edytuj  Cytuj

to ladnie

Odpowiedzi jest na 77 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Odchudzanie-dla kobiet

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.