Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 124101 razy
słowa kluczowe: odchudzanie  kobiet 
Autor

Odchudzanie-dla kobiet

taska

Wysłana - 11 listopada 2004 22:10    Edytuj Cytuj
Bardzo sie ciesze ze masz ale ja jeszcze nie, no moze kilka ksiazek by sie znalazlo ale niestety zostaly w Polsce Moze uchylisz rabek tajemnicy i podasz jakis adres... no chociaz jeden... No i nie szczerz sie tak ty tez kiedys zaczynales

Your body cannot go where the mind has not gone first.

><((((&ordm;>`&middot;.¸¸.&middot;´&macr;`&middot;.¸¸><((((&ordm;>.&middot;´&macr;`&middot;..><((((&ordm;>`
&middot;.¸¸.&middot;´&macr;`&middot;.¸¸><((((&ordm;>

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 11 listopada 2004 22:19    Edytuj Cytuj
ja zaczynale z gornej polki (odrazu glodowka ) ,sluchaj a co cie intersuje ??
Ekspert -

taska

Wysłana - 11 listopada 2004 22:27    Edytuj Cytuj
Co do glodowki to chyba nie bo lekarze i kilku znajomych trenerow tutaj powiedzialo mi ze ja wlasnie sie glodze i mam zaczac jesc... zerknij na poczatek. Mam jesc co 2-3h wiec nie za bardzo glodowka co??? Interesuje mnie wszystko, na poczatek moze jakies wyjasnienia dlaczego Anorektycy (bo to mi sie kojazy z zagłodzeniem)chudna a ja tak bardzo przytylam?? Ciagle dziwnie to dla mnie brzmi ale wierze skoro tak wszyscy mowia. Narazie co zrobic zeby zahamowac tycie a potem zeby wrocic do swojej wagi i wyrzezbic sie. Masy nie potrzebuje. Potencjal na dobra rzezbe mam.

><((((&ordm;>`&middot;.¸¸.&middot;´&macr;`&middot;.¸¸><((((&ordm;>.&middot;´&macr;`&middot;..><((((&ordm;>`

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 11 listopada 2004 22:47    Edytuj Cytuj
ja mowilem o sobie ze zaczelem od glodowki
Ekspert -

taska

Wysłana - 11 listopada 2004 22:59    Edytuj Cytuj
No wiec masz jakis pomysł??

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 11 listopada 2004 23:16    Edytuj Cytuj
ja przedstawiel ci moj pomysl ,ale sadze ze jednak powinas sie oprzec na weglowdanych z racji rozbujania metabolizmu135g bialka 60g tluszczu i okolo 200 - 220 g ww
co jesc:
bialko-mieso,ryby,jaja,nabial
tluszcze-tluste ryby,oliwa z oliwek,olej lniany,tran,avocado
weglowodany- kasze,ryz,warzywa,odrobina owocow,chleb razowy
Ekspert -

taska

Wysłana - 11 listopada 2004 23:30    Edytuj Cytuj
Ty a ty nie chodzisz spac??? U ciebieto juz noc .... u mnie dpiero wczesne popoludnie... Dzieki za porady cos poszukam. Milej nocy

_BIGuś_

Wysłana - 11 listopada 2004 23:53    Edytuj Cytuj
hehe myślisz że mu tu śpimy? czuwać trzeba

co by nie było że spamuje tu masz [**************************] dziennik posiłków ułatwi Ci prace z dietą, tabele są tam tylko kopiujesz dany produkt wraz z wartościami do np. poniedziąłku i wpisujesz ile gram reszte on Ci wylicza. Produkty można oczywiście dodawać jeśli jakiegoś by nie było

Zmieniony przez - _BIGuś_ w dniu 2004-11-11 23:58:08

Napis na grobie by mnie cieszył: Nie byle kto,bo byle czym się cieszył

- mafia tadkow niejadkow -
Znawca -

niuniaSS

Wysłana - 12 listopada 2004 07:29    Edytuj Cytuj
hey ;) mam wrazenie ze powolutku, powolutku spodnie robia sie luzniejsze.... ale mam dla was wyzwanie... moja siostra lat 17 (tzn skonczy w styczniu) waga 80kg wzrost 163cm... zakochala sie tzn jest zakochana w jednym chlopcu od 3 lat i w koncu poznala go telefonicznie i on chcial sie z nia spotkac a tu .... powiedziala mu ze spotkaja sie kiedys ( mysle ze 4-5 miesiecy wystarczy by srtacic tluszczyk )postanowila WKONCU cos z soba zrobic ;) BO STRASZNIE zalezy jej by w koncu sie z nim spotkac (czeka na ta chwile ponad 3 lata) co do jej aktywnosci fizycznej to bardzo duzo chodzi tzn rob dziennie okolo 4-5km (droga do szkoly) nigdy nie byla na zadnej diecie nigd sie nie odchudzala i uwielbia ww (szczegulnie slodycze) mysle ze najlepsza byla by dla nij dieta ww latwiej byloby jej wytrzymac ... ale nie wiem jak dobrac btw do wagi jej zapotrzebowanie to 80x24=1920 x0.9=1728 (x1)czy od tego wyniku mam odjac 500kcal czy jest to juz tu odjete? i tera zaczynaja sie problemy nie wiem jak rozplanowac btw tzn 1gtluszczu na 1 kg masy , 2g.bialka /kg i reszta ww? czy macie jakis lepszy sposob/diete? ja mam fajny mix ;) zalezy jej by jak najszybciej pozbyc sie tluszczyku... a moze jej tez zrobicie jakis mix?

[http://niunias.ownlog.com/] moj blog z dieta zbilansowana i treningiem ;) musza byc efekty!!!!

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 12 listopada 2004 07:54    Edytuj Cytuj
no wlasnie to ze lubi slodycze ,to dieta ww moze jej tylko przeszkodzic (ataki glodu,wachania cukru) ,ja bym dal tak 2g bialka ,100g ww i reszte tluszczu ,porostu skd
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 77 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Odchudzanie-dla kobiet

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.