czesc i czołem:) Qazar, może ty vbedziesz znał odpowiedz na to pytanie choc nie związane z odchudzaniem. Mój chłopak (23 lata, 200cm wzrostu, ile kg nie wiem). je jak koń, tasiemca nie ma, objada sie słodyczami, węglami w kazdej postaci w ogóle nie rpzejmuje sie tym co je, nie ćwiczy, fakt, nie ma duzych mięśni- jest chudy!!!Lekarz mu powiedział ze moze zacznie przybierać dopiero po 25 roku zycia czuy to możliwe żeby prowadząc w sumie nie do końca zrowy tryb życia nie przytc nic a nic i chudnać np podczas męczącej imprezy parę kilo?????ja też by,m tak chiała....:) No i jak to działa czy to sie po prostu ma? Pozdrawaim malinaf
Oliwka z Oliwek rulez
malinaf
1099138164000
otoanya
Wysłana - 30 października 2004 14:33
malinaf, podczas męczącej imprezy możesz stracić kg, ale to niestety woda, nie tłuszcz
If you want it, come 'n' get it, cry out loud!!!
1099139639000
malinaf
Wysłana - 30 października 2004 19:10
Of kors rozumiem, ae o to chodzi,że jemu to tak szybko nie wraca jak po odwodnieniu.czasem mam wrazenie ze ma maeabolizm rozpędzony na maksa i na najwyzszych obrotach, jakbys widzia.ął ile on je !!!!!Moze to wzrost ale zastanawia mnie to ogólnie ze nci a nic po nim nie widac:)
malinaf
1099156246000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 30 października 2004 20:03
nadczynosc hormonu tarczycy tsh-3 i wysoki poziom hormonu przysadki mozgowej hgh ,norma
I chyba moja ostatnia watpliwość, nie wiem czy kojarzycie Laurę P...fajne efekty, fajna i rozsadna dieta, nie wspominała ona ejdnak nic o posiłku zaraz po treningu. Pytanie jeli mam taki trening an siłce ze:10 min rozgrzewka potem maszyny (maly ciezar duzo powtórzen powiedzmy max 3 serie po 15 )na roznych maszynach na rózne partie, potem 20-30 min rowerem/stepper czy orbitrek/biezna ) to po nim moge nie jesc nic np przez godzine jako ze tłuszcz sie spala ponoc jeszcze godzine po skonczeniu treningu? Czy tez mam zjesc np wafla ryżowego (powiedzmy 1 sztuka) dla glikogenu Czy odczekac godzinę i zjesc białko??Czy taki posiłek powiedzmy banan/wafel tuczy zjedzony po treningu??
I czy taki trening (chce sie tylko lekko wyrzezbic i zrzucic tłuszczyk) jest traktowany tak jak aeroby z racji ze nie jest typowo na masę(małe obciązenia duzo powtórzen)
Dzieki:)
malinaf
1099224449000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 31 października 2004 15:44
A kto to laura P?
Trening lepszy jest masowy wiecej ,kalorii spalasz = lepsze efekty po treningu areobowym ,spozyj wafle
Dzizas:)Przecie to forumowiczka i wiecie dobrze o kogo mi chodzi:)Sami zresztą nie raz chwaliliście jej postępy:)Poza tym sama znalazłąm odpowiedz.Wegle w ciągu godziny po treningu i malutko iles tam g na kg masy ciała by glikogen uzupełnic i do rozpadu mięcha nie dopuścić:)
malinaf
1099239406000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 31 października 2004 18:27
a moze wyluzujesz i popatrzyz na buzki jakie sa przy wypowiedziach ,zamiast sie frapowac