Twoj artkul jest SUPER!!!Dużo mi pomógł dzięki serdeczne!
1093423760000
otoanya
Wysłana - 01 września 2004 11:26
Agnesss ja ide spać ok. 1.30, a zawsze po pólnocy, ostatni posiłek o 19.00. Da się przeżyć, kwestia przyzwyczajenia. Oczywiście rano budzi cię głod. Ale śniadanko można zjeść większe na rozruszanie metabolizmu.
If you want it, come 'n' get it, cry out loud!!!
1094030801000
ikonka
Wysłana - 25 października 2004 19:07
swietny artykul!!! przyda sie :) dobrze ze znalazlam to forum bo chyba nie wiem co bym zrobila, pewnie dalej nic tylko siedziala na pupie i patrzyla w monitor komputerka... dzieki Wam sie zmobilizowalam, a przedewszystkim jeszcze chce schudnac do 100dniowki (30 styczen) chyba zdaze stracic ok. 10 kg?? kiedys odchudzalam sie zapisujac kalorie z zeszyciku i co zjadlam - tez bardzo pomaga, wiec polecam, oczywiscie + duzo ruchu!! ale niestety powrocilam do wagi :/ schudnac to nic, najgorzej jest utrzymac! pozdrowka
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne dziewczynki idą gdzie chcą! dzien bez keczupu jest dniem straconym - mejd baj ikonka ®
zamierzam cwiczy cdziennie jezeli mi sie uda, jezeli nie to min. 3 x w tygodniu, dietka 1000 kcal, pozatym biegam po schodach jak chce sie wyzyc hehe :P (mieszkam na 9 pietrze)
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne dziewczynki idą gdzie chcą! dzien bez keczupu jest dniem straconym - mejd baj ikonka ®
do kosza? :/ staram sie jak najwiecej ruszac no i chodze do szkolki oczywiscie
1098800644000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 26 października 2004 16:26
tak to napewno na diecie 1000kcal nie schudniesz z tluszczu,a nie taki jest cel diety ,sadze ze nawet jesli masz aktywnosc fizyczna mozesz spozywac 1800 - 1900 kcal,zalezy jeszcze od wieku i ilosci godzin przeznaczonych na ruch