Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 124116 razy
słowa kluczowe: odchudzanie  kobiet 
Autor

Odchudzanie-dla kobiet

SFD

Wysłana - 18 kwietnia 2003 19:03    Edytuj  Cytuj
Madzik- nie musisz unikać produktów nabiałowych, pod warunkiem, że dobrze je dobierzesz. Np chudy ser biłay ma malutko węgli, niektóre kefiry, maślanki, czasem jogurty też, ale po prostu trzeba czasem patrzeć na metki Pozatym laktoza ma niskie IG, a więc nie sprzyja tak bardzo odkładaniu tłuszczu jak inne węgle proste(chociaż laktoza to właściwie dwucukier) Jeszcze a propos kolacji , którą sobie ułożyła Blanca-to też jest ok, ale warto w trakcie diety redukcyjnej jeść także kolacje typu samo białko bez węgli Co jeszcze Madzik możesz wcinać wieczorem... Białka jajek(jeśli jesz jajka), niektóre sery sojowe(sa takie, które mają niewiele węgli(np Polgruntu nie mają ich tak znowu dużo). Hmm, no niestety dla wege ostatni posiłek w diecie redukcyjnej jest dość trudny do ułożenia.., ale nabiał jak najbardziej możesz jeść, tylko dobrze go dobieraj

smoczek
mod(ka) działu odżywianie

SFD

Wysłana - 18 kwietnia 2003 19:07    Edytuj Cytuj
OOOO odchudzanie dla kobiet - temat dla mnie!!!!

leniwy lucek

członek-mafia.suple.hardcor.pl

Moderator Działu Suplementacja

SFD

Wysłana - 18 kwietnia 2003 22:42    Edytuj Cytuj
Nio wlaśnie czy ta dieta jest tylko i wylacznie dla kobiet??

Dzieki za pomoc

SFD

Wysłana - 19 kwietnia 2003 07:58    Edytuj Cytuj
Ogólne zasady sa jak najbardziej dla mężczyzn także Natomiast np ilość kcal jest raczej dla dziewczyn(ale nie jest problemem zwiększyć ilość kcal tak,żeby zachowac odpowiednie proporcje posiłków)-facet na takiej ilości kcal padłby po miesiącu, a już napewno trenujący. Właściwie pisząc ten tekst "dla kobiet"-miałam na myśli raczej to, że piszę go tak, żeby trafił do dziewczyny i do tego jak dziewczyny myślą na temat odchudzania Zasady ogólne są również dla facetów

smoczek

annulka

Wysłana - 23 kwietnia 2003 11:00    Edytuj Cytuj
SMOCZEK TWOJE ARTYKUŁY SĄ EXTRA BARDZO MI POMOGŁY.
MAM TYLKO JEDNO PYTANKO BO WYDAJE SIĘ ŻE NA TEMAT SPALANIA TŁUSZCZYKU WIESZ WSZYSTKO. JAKIE PRZEMIANY ZACHODZĄ W ORGANIŻMIE GDY CZŁOWIEK JEST """ZAKOCHANY::::: ZAUWAŻ ŻE CHUDNIE SIĘ WTEDY BEZ WYSIŁKU, BEZ DIETY I ŻADNYCH WYŻECZEŃ .
MOŻE BY TO WYKOŻYSTAĆ???
I CO GDY SIĘ JUŻ ODKOCHA??? A CHCIAŁO BY SIĘ DALEJ CHUDNĄĆ.
ANNULKA.

annulka

annulka

SFD

Wysłana - 23 kwietnia 2003 13:40    Edytuj Cytuj
HIhihi:D wszystkiego nie wiem , ale z tego co mi wiadomo, to stan zakochania jest podobny nieco do lekkiego odurzenia-tak jak po narkotyklach :D i przemiana materii lekko przyspiesza(przyspiesza akcja serca, lekko wzrasta ciśnienie itp). Pozatym człowiek zakochany po prostu nie myśli o jedzeniu, bo ma przyjemniejsze tematy do roztrząsania w serduszku więc w efekcie je mniej->chudnie :) Jaki jest sposób na to, żeby utrzymac ten efekt?-chyba tylko szczęśliwie sie zakochać

smoczek

Zmieniony przez - smoczek w dniu 2003-04-23 13:40:35

SFD

Wysłana - 23 kwietnia 2003 14:01    Edytuj Cytuj
Witam serdecznie Wszystkich. Jestem nowa, ale chcialabym dolaczyc do was.Przyjmiecie mnie?
Jestem od dwoch miesiecy na diecie z powodzeniem, Wasze wypowiedzi beda mi pomocne w moim zmaganiu sie. Jeszcze nie bardzo potrafie poruszac sie po tym forum ale mysle ze z czasem rozejrze sie i nabede wiekszej wprawy.
Pozdrawiam i zycze milego dnia!

belfi

SFD

Wysłana - 23 kwietnia 2003 14:16    Edytuj Cytuj
Hihi Powitalne cmoczki

smoczek

SFD

Wysłana - 23 kwietnia 2003 14:38    Edytuj Cytuj

annulka

Wysłana - 23 kwietnia 2003 19:58    Edytuj Cytuj
DZIĘKI SMOCZKU- MAM JESZCZE JEDNA PROŚBĘ.
GDZIE MOGĘ ZNALEŻĆ TABELĘ Z ROZPISKĄ ILE WĘGLA I TŁUSZCZU ZAWIERA DANY PRODUKT LUB JAKIEŚ SPRYTNE JADŁOSPISY DLA ODCHUDZAJĄCYCH SIĘ KOBIET.
CZY TO JEST DIETA 1000 KALORII????
DZIĘKUJĘ.
ANNULKA.

annulka

annulka

Odpowiedzi jest na 77 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Odchudzanie-dla kobiet

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.