Skoro to ma być trening "na rzeźbę" to po co hmb i kreatyna? Skuteczność kreatyny opiera się po częsci o węglowodany, które w tym momencie starasz się odciąć tym bardziej treningi takie nie będa w takim stopniu wykorzystywać ATP jak siłowe przy czym nie potrzebujemy kreatyny do przyspieszenia tego procesu. HMB juz od dawna wiadomo, że nie jest reduktorem tłuszczu a jeśli działa to w inny sposób. Taki trening z taką suplementacją jest możliwy ale jak sądzę w Twoim przypadku zbyteczne są te suplementy. Oparłbym się przede wszystkim na białku i bcaa a pomyślał za zaoszczędzone pieniądze nad jakimś termogenikiem, który w tym przypadku chyba bardziej Ci się przyda.
IHS TEAM
1282939900000
diabelek33
Wysłana - 27 sierpnia 2010 22:19
a teraz pytanie jakie białko w takim razie?
1282940354000
Marcin4_ I.H.S. TEAM
Wysłana - 27 sierpnia 2010 22:23
jeśli ma to być uzupełnienie Twojej diety to mieszanina będzie najlepsza. Posiadają 2 lub kilka frakcji przez co wchłanialność jest stopniowa. Np. Ultimate Prostar Whey Peak Vpx Syngex i jeszcze sporo innych :)
IHS TEAM
1282940623000
diabelek33
Wysłana - 27 sierpnia 2010 22:30
dosyć drogawe, nie lepiej gdybym kupił łowickie lub ostrowii ?
1282941047000
Sir_Lukasz
Wysłana - 27 sierpnia 2010 22:33
kreatyna na redukcji jak najbardziej TAK omega 3 Ci się przyda .. dużo i witaminy białeczko bcaa zma
Zastanawiam się czemu kreatyna tak? tym bardziej, że szuka jak najtańszego białka wiec nie rozumiem czemu kosztem kreatyny nie kupić białka Kwasy omega można wrzucić z pożywienia jeśli staramy się jak najbardziej zaoszczędzić, Ja osobiście pozostałbym przy białku (wtedy nieco droższym niż łowickie) i Bcaa.
IHS TEAM
1282941582000
KUBINHO
Wysłana - 27 sierpnia 2010 22:52
Kreatyna jest najmocniejszym legalnym anabolikiem zablokuje ci katabolizm i będzie więcej siły i lepsza regeneracja. Kosztem białka wybrał bym krete tak zrobiłem sam i nie żałuje.
Jak kreatynę to nie kupuj mono lepsze będzie forma jabłczanu. Chodź nie którzy biorą mono i sobie chwalą. Jabłczan na pewno nie zatrzyma wody podskórnej tak jak zrobi to mono. Ale do ciebie należy wybór. pzdr
Zmieniony przez - KUBINHO w dniu 2010-08-27 22:55:57
diete trzymam tak jak moge, niestety z uwagi na to ze nie mieszkam sam, nie moge za kazdym razem jeść tego co bym chciał.
a jeszcze mam pare pytań odnośnie jedzenia właśnie. 1. Czytałem ze lepiej na odchudzanie jeść twaróg półtłusty niż chudy, ponieważ jest mniej przetrawiony, to prawda?
2. Patrzyłem na diety innych, czy oliwa z oliwek naprawde jest potrzebna? 3. Widziałem ze oliwe z oliwek dodają do ostatniego posiłku czyli np. twaróg + oliwa z oliwek, to jak oni ją jedzą, bo niezbyt rozumiem. 4. Gdy widze np. 150g kurczak + ryż, to mam tego kurczaka robić sobie bez przypraw, bez soli, tak po prostu czy moge dodać?
Zmieniony przez - diabelek33 w dniu 2010-08-28 08:20:42