Witam. Jestem nowy i mam klika pytań. Mam 185 wzrostu i 82 kilo wagi. Chciałbym schudnąć i zrzucić te oponki z brzucha. tylko mam taki problem, że nie wiem jaka mi jest dokładnie dieta potrzebna. Wychodzę rano o 7 do szkoły i wracam koło 17.W zasadzie mam bardzo bardzo mało czasu. Co robić aby do wakacji wyrobić sobie w miarę dobry wygląd brzucha? Bez fałdek i dużego tłuszczu? Proszę o rzetelną odpowiedź.   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 18   Waga: 82   Wzrost: 185   Obwód klatki: 102   Obwód ramienia: nie wiem   Obwód talii: nie wiem   Obwód uda: nie wiem   Obwód łydki: nie wiem   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem   Aktywność w ciągu dnia: Szkoła   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Piłka nożna raz w tygodniu, siłownia raz w tygodniu.   Odżywianie: Ziemniaki, kotlety schabowe lub z kurczaka, chleb biały, szynka, kiełbasa,różne warzywa, napoje gazowane, chipsy.   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: -----------   Stan zdrowia: -----------   Preferowane formy aktywności fizycznej: Bieganie, basen, siłownia 2 razy w tygodniu.   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: ------------   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: ------------   Stosowane wcześniej diety: ------------