Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 242 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
Odblokowujemy sie po mocnym cyklu 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: odblokowujemy mocnym cyklu
Autor "Odblokowujemy sie po mocnym cyklu"   

Kubson1
 Wysłana - 9 luty 2010 12:41        | zgłoś naruszenie regulaminu

Jestem na cyklu na ph m-drol+epi 8tyg. jestem w 6tyg.
Koleszka rozpisal mi ze mam wziac Costilbegyt
1-2 dni po 2 tabs
i 10dni po 1 tabs

Do tego booster tescia i bedzie wporzadku.

mdrol bralem 3 tabs w 4tyg
teraz po 4tabs epi

ps. Costilbegyt mam z apteki kupilem 3 opakowania wrazieczego.

Prosze tylko o konsultacje czy to dobrze rozpisany odblok...

Zmieniony przez - Kubson1 w dniu 2010-02-09 12:42:26

przyznaj SOG'a

Aras84
 Wysłana - 9 luty 2010 13:07      [zgłoszenie]

booster po clomie

Trening czyni mistrza...a chemia czyni cuda/OFF

przyznaj SOG'a ekspertowi

04mike
 Wysłana - 9 luty 2010 13:22      [zgłoszenie]

wszystko okej tez polecam boostera tescia , ja bym go zaczal razem z clomem polecam novedex xt.

przyznaj SOG'a

grubas19
 Wysłana - 9 luty 2010 17:24      [zgłoszenie]

ktos kiedys pisal ze ma jakies*****owe fazy ja bbral clom razem z xt

przyznaj SOG'a

-ExplOde-
 Wysłana - 10 luty 2010 15:43      [zgłoszenie]

i jak efekty po takim polaczeniu ph ? dawki m-drola tez niemałe

"Świat jest zbyt wielki aby być małym "

przyznaj SOG'a

Pabloths
 Wysłana - 11 luty 2010 10:47       [zgłoszenie]

po m-drolu? ciekawie ;) m-drol przeciez blokuje i to za***iscie, pozatym dawki 3 taps ;D szarganie watroby

Zdycham..

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Odblokowujemy sie po mocnym cyklu

<< forum usa / doping a percepcja >>

Podobne: - JAK KUMPLOWAC SIE Z TOWAREM - | Taka mała relacja z cyklu( w miare mocnego) ktory cały czas trwa..i co dalej..? | KARPACKIE SUPER MOCNE 9% I DOMAGAM SIE ZMIANY TEMATU | Profilaktyka na cyklu SAA | Picie,ćpanie i ruchanie się skończyło,czyli po wakacjach-SPAM!!! | Nadcisnienie - profilaktyka, zbijanie na cyklu. art.

Warto przeczytać: trening brzucha dla zaawansowanych | plan treningowy na mase do oceny | shosc storm | all stars intensity no x opinia | nadkwasowość | bo tylko sie rozczarujesz | kwasowość | zakwaszenie objawty | zakwaszenie objawy | bronuś | jakie odzywki do cyklu | wyciskanie wąskpo | wyciskanie wąsko | hp torrent | mvp high voltage | HMM DUZO UWAGI IM POSWIECASZ ,NIE UWAZASZ ZE WYROBIA SIE NIEJAKO PRZY OKAZJI INNYCH CWICZEŃ ? LEPIEJ BYŁO JAK W TYM POPRZEDNIM PO BICEPSIE | jak trenować po przerwie | brak sił motywac | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL