Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 346 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
Odblokowanie II 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: odblokowa
Autor "Odblokowanie II"   

Grzechu48
 Wysłana - 6 luty 2010 11:26        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam. Trenuję już 30 lat. Mam obecnie 50 na karku. Stykałem się już z różnymi sterydami, mniej więcej orientuje się z tym 'sypaniem', tylko nie mam zielonego pojęcia, o co chodzi z tym 'odblokowaniem'. Narazie nie biorę nic, ale mam zamiar wziąć pro-hormon Trenadrol, czy też muszę się odblokowywać? Proszę mi napisać dokładnie na czym polega to odblokowanie? Bo pierwszy raz z tym się spotkałem gdzieś na forum i nie mogę tego zrozumieć bo jest napisane tak dla 'znawców' a ja nie wiem o w ogóle o co w tym chodzi

przyznaj SOG'a

Aras84
 Wysłana - 6 luty 2010 11:30      [zgłoszenie]

chodzi o to, że saa/ph blokują produkcję własnego testosteronu przez organizm
po odstawieniu trzeba "ruszyć" ją znowu

Trening czyni mistrza...a chemia czyni cuda/OFF

przyznaj SOG'a ekspertowi

Grzechu48
 Wysłana - 6 luty 2010 11:37      [zgłoszenie]

W jakim czasie po skończeniu cyklu zacząć się odblokowywać? Czy zaraz po, czy po iluś tam dniach?
Wiem, że przez jakiś czas jeszcze działają sterydy.

przyznaj SOG'a

chemol
 Wysłana - 6 luty 2010 11:40      [zgłoszenie]

zalezy od dlugosci estra jaki dany srodek posiada

Semper Paratus! / ON!

przyznaj SOG'a

karlos1232
 Wysłana - 6 luty 2010 11:42      [zgłoszenie]

Na drugi dzien powinienes po tym ph ale zle wybrales srodek.
Brales wczesniej ph?

przyznaj SOG'a specjaliście

Grzechu48
 Wysłana - 6 luty 2010 11:47      [zgłoszenie]

Karlos, to jaki wybrać mam środek i w jakich brać dawkach?

przyznaj SOG'a

Aras84
 Wysłana - 6 luty 2010 11:48      [zgłoszenie]

w przypadku ph na drugi dzień
choć generalnie z ph jest tak jak z niektórymi saa, że blok może wystąpić już na cyklu

karlos1232
 Wysłana - 6 luty 2010 11:51      [zgłoszenie]

E-stane z cela bym proponowal 2 puszki.Do tego cycle asistent. Novadex xt gaspari po.
E stana bierzesz pierwsza puszke po 4 tab w dziem druga puszke po 5 w dziem do posilkow dawki dzielone.Do tego cycle asistent tak jak pisze na opakowaniu.Po zakonczeniu bierzesz novadex xt 2 tab na noc.

Grzechu48
 Wysłana - 6 luty 2010 11:55      [zgłoszenie]

A gdzie to wszystko można kupić karlos? :)

przyznaj SOG'a

karlos1232
 Wysłana - 6 luty 2010 11:58      [zgłoszenie]

Nawet chyba tutaj w sklepie sfd ale nie jestem pewien wpisz w google i wyskoczy kilka sklepow.

Aras84
 Wysłana - 6 luty 2010 12:04      [zgłoszenie]

novedex w sklepie sfd jest
e-stane na allegro albo w pitbullu

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Odblokowanie II

Strony: 1 2

<< Omka / zblokowanie >>

Podobne: *** ODBLOKOWANIE CZYLI ŁAGODNY POWRÓT DO NORMALNOŚCI *** | Podstawowe odblokowanie- dawki i trwanie | PIERWSZY CYKL I ODBLOKOWANIE | Rozmowa o odblokowanie | metanabol _ odblokowanie | co na odblokowanie po cyklu: winstrol i deca???

Warto przeczytać: activia liquid | ja szamie olimp 100% whey protein complex , dobre po treningu, jesli chcesz na noc z tanszych to olimp x5 protein / prolongatum, a jak dobrego bialka naprawde chcesz to matrix :] | dialy | dzialy | koszykóka | najlepsza masowka jaka | masowka jaka najleprza | aikido czestochowa | lipomaste | dea sustanon | pinder | laska koksa | laska koks | rekawice i bandaze | organizacje paramilitarne | giko | cell pump czy no xplode | mozna zaczac cykl jesli inny rodzaj kreatyny | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL