Sportowe Forum Dyskusyjne sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki
∑ temat został odczytany 346 razy ¬
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania.
Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY
Witam. Trenuję już 30 lat. Mam obecnie 50 na karku. Stykałem się już z różnymi sterydami, mniej więcej orientuje się z tym 'sypaniem', tylko nie mam zielonego pojęcia, o co chodzi z tym 'odblokowaniem'. Narazie nie biorę nic, ale mam zamiar wziąć pro-hormon Trenadrol, czy też muszę się odblokowywać? Proszę mi napisać dokładnie na czym polega to odblokowanie? Bo pierwszy raz z tym się spotkałem gdzieś na forum i nie mogę tego zrozumieć bo jest napisane tak dla 'znawców' a ja nie wiem o w ogóle o co w tym chodzi
chodzi o to, że saa/ph blokują produkcję własnego testosteronu przez organizm
po odstawieniu trzeba "ruszyć" ją znowu
E stana bierzesz pierwsza puszke po 4 tab w dziem druga puszke po 5 w dziem do posilkow dawki dzielone.Do tego cycle asistent tak jak pisze na opakowaniu.Po zakonczeniu bierzesz novadex xt 2 tab na noc.