Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 817 razy
słowa kluczowe: odblok  nolvą 
Autor

Odblok Nolvą

Danny2410

Wysłana - 11 maja 2006 18:22    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Kumpel zrobił cykl z 200 metki- 20mg/day i 25 strzałów omki- 250mg/4day. Moim zdaniem, to za dużo, ale on miał troche cykli za soba ( nie wiem jakich). Zdecydował się na odblok Nolvą. Odblok Clomidem bym mu rozpisał a z Nolva, jako odblok nie miałem za dużo wspólnego. Jakie dawki Nolvy byście mu poradzili. Z góry dzięki i sogacze za odpowiedzi.

Zmieniony przez - Danny2410 w dniu 2006-05-11 18:23:07

Moje foto [http://www.sfd.pl/temat175432/strona1/]
Zapraszam do działu "Doping", spotkasz tam niesamowitych ludzi i przeżyjesz niezapomniane chwile
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 maja 2006 18:24 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Andrew3 www.fight24.pl

Wysłana - 11 maja 2006 18:24    Edytuj Cytuj
Do takiego cyklu to raczej tylko Clomid z Nolvą. Sama Nolva nie wiele tu zdziała.
Poz

Sceptyczny Entuzjasta SAA

How to create a perfect beast ?!
Ekspert -

Danny2410

Wysłana - 11 maja 2006 18:37    Edytuj Cytuj
Weźmy pod uwage, że nie ma możliwości odbloku z clomidem. Co da sie zrobić z samą Nolvą. sogacz duchowny, bo inny już nie wejdzie.

Zapraszam do działu "Doping", spotkasz tam niesamowitych ludzi i przeżyjesz niezapomniane chwile
Znawca -

Andrew3 www.fight24.pl

Wysłana - 11 maja 2006 20:39    Edytuj Cytuj
Nolva jest dobra jako odblok po względnie małej ilości mety albo jako dodatek do odbloku. Ale nie stosował bym jej jako podstawy PCT przy takim cyklu jak ten wyżej.
Poz

Ekspert -

Danny2410

Wysłana - 11 maja 2006 21:51    Edytuj Cytuj
Zgadzam się z Tobą. Tłumaczyłem kumplowi, że cykl też do bani. nie da rady takiego. Nie chciał nawet słyszeć o odbloku, ale udało mi się go przekonać. I uparł się tylko na Nolvę (głównie chodzi o kase) i nir da się wytłumaczyć, ze potrzebny jest Clomid. Rozpiszcię prosze ten odblok z Nolvy. Lepsze to niż nic, choć wiem, że to mało, ale nie da rady inaczej.

Znawca -

metanadren

Wysłana - 11 maja 2006 23:32    Edytuj Cytuj
no te 25 strzałów omki to nawet dużo
Ja jednak zawsze odblokowywałem się samą nolvą i nigdy nie narzekałem

Specjalista -

Danny2410

Wysłana - 11 maja 2006 23:47    Edytuj Cytuj
meta, to napisz jakie dawi ma brać. Z góry dzięki.

Znawca -

N.W.S

Wysłana - 12 maja 2006 00:44    Edytuj Cytuj
tez jestem za sama nolva dawki na poczatek 20 mg pozniej 10

Powrót po latach...
Znawca -

Andrew3 www.fight24.pl

Wysłana - 12 maja 2006 01:00    Edytuj Cytuj
Przez jaki okres ??
Poz

Ekspert -

Danny2410

Wysłana - 12 maja 2006 04:55    Edytuj Cytuj
Przez ile czasu te 20mg i 10 mg.

Znawca -

A.D.W.

Wysłana - 12 maja 2006 07:52    Edytuj Cytuj
po 25 strzalach omy 20 mg na początek nolwy_puknijcie sie w glowe
koles jest tak zablokowany ze nawet sobie sprawy z tego nie zdaje

reasumując

1 dzień -80 mg
2 -60 mg
3-11 40mg
12-21 20 mg

nolwa nadaje sie do odblokowania tak samo jak clomid.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Odblok Nolvą

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.