Szacuny
10643
Napisanych postów
44025
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
57734
Witam !! Jestem nowy na forum.
Kilka miesiecy temu zaczolem cwicyc... I chce dobrze wygladac tyko ze mam nadwage i to dosc sporą... Chce to jakos zrzucić i dobrze wyglądać. Zamierzam brac jakies suplementy (narazie biore hmb i l-karnityne). Czuje sie troche zagubiony... niewiem czy kupic glutamine i kreatyne ? czy moze jakies inne suplemeenty ... ? Niewiem jak ulozyc sobie diete...
Cwicze od caly tydzien. pon - klata wt- bic i przedrami śrd - barki i tric czw - klata pia - grzbiet sob - nogi niedz - brzuch
Co mi poradzicie w koncu ? czo brac co zmienic w swoim treningu ? jaką diete ustawic ?
Szacuny
41
Napisanych postów
4008
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
37791
6 tyg ogólnorozwojówki z duża ilościa aerobów i dietą raczej niskowęglowodanową. Takie jest moje zdanie. Najpierw musisz zrzucić parę kilo nadwagi. Będzie znacznie lżej potem ćwiczyć i lepiej będziesz wyglądał. Poczytaj posty na górze działu.
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
Instruktor JUDO
Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor należy dbać wśród przyjaciół
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
Szacuny
10643
Napisanych postów
44025
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
57734
Co to ogolno rozwojowka ? Ja cwicze tylko u kolugi albo u siebie i mam do dyspozycji tylko rowerek stacjonarny . Cwicze jakies 10 minut przed treningiem.
Szacuny
10643
Napisanych postów
44025
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
57734
Sa jakies tematy o sutkach, laweczkach i jakies slowniki dla nowych... nadal nie rozwiazuje to mojego problemu ? Zeby dostac jakies porady na temat suplementacji to musz napisac na forum o tym czy tu tez moge dostac odpowiedz ?
Szacuny
10643
Napisanych postów
44025
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
57734
Dobra widze ze od ciebie nie zdobedne odpowiedzi... bo traktujesz mnie jak smiecia co nic niewie a pan macciej oczywiscie wszytko wie... dziekuje ci bardzo.. !!!
Szacuny
10643
Napisanych postów
44025
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
57734
Dobra sorry ... zacznijmy od poczatku ... przeczytalem o tym treningu act !! Podoba mi sie !! i chetnie bym go stosowal... Lecz mam do dyspozycji tylko laweczke, sztange i 1 hantel .