a dieta jest?? bo jak nie to tylko strata pieniedzy bedzie;)
www.programypartnerskie.blox.pl
1281338498000
ActivLab ActivLab
Wysłana - 09 sierpnia 2010 12:13
no i coś więcej napisz.
Po co? Trening? Dieta?
Suplementy i odżywki dla osób aktywnych i sportowców www.activlab.pl
Sprawdź naszą nowość CREATINE TABS!! 120 tabletek tylko za 14,99 zł!
Specjalista -
1281348791000
Pitt Bull ActivLab
Wysłana - 10 sierpnia 2010 10:37
pewnie chce zbudowac miesnie i spalic brzuch ... itd
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Specjalista -
1281429427000
Pawciok15
Wysłana - 14 sierpnia 2010 19:58
koszt odzywki myślę ze coś w granicach 100-200zł, dieta bedzie bo narazie pracuje na nia ;] glownie chce zwiekszyc mase miesniowa/zbudowac miesnie(kto jak woli)
1281808728000
_Adrian_J_
Wysłana - 14 sierpnia 2010 20:12
Napisz ile masz wzrostu jaka waga, jaka masz ogolna budowe ciala, bo tak nikt nie bedzie Ci w stanie pomoc.
Przedstawiciel Handlowy Activlab na rejon Polska Północny-Zachód
Jesli interesuje Ciebie sama masa to na Twoim miejscu najpierw bym ulozyl sobie odpowiednia diete, a nastepnie zakupil jakiegos "bulka" z wyrownana proporcja wegli do bialka np Whey Best Mass bylby odpowiedni. Gainery z zawartoscia bialka 20%,30% byl odpuscil bo wazysz 71kg i na fotce widac, ze nie jestes "szczypiorem" wiec duza ilosc wegli z gainera moze ciebie bardziej "zalac". Ja na Twoim miejscu kupil bym Whey Best Mass'a a wiekszosc wegli do "masowania" czerpalbym z platkow owsianych, brazowego ryzu, kaszy gryczanej czy zytniego pieczywa. Pomijam juz min 2g bialka na kg masy ciala bo to chyba oczywiste. Jednak jak koledzy pisali zacznij od diety i pozniej dokup odzywke, to efekt na pewno bedzie. Gorzej jak nie bedzie diety a bedzie odzywka...
Przedstawiciel Handlowy Activlab na rejon Polska Północny-Zachód
Mysle ze z dieta nie bedzie problemow chociaz wczesniej kiedy jadlem gainera- TREC Mass XXL 2000 g dieta nie byla mi potrzebna a przytylem 7-8kg poniewaz duzo jadlem, najbardziej zalezy mi na tym aby przytyc i zbudowac mase miesniowej glownie chodzi mi o bic, nogi, jezeli mozesz polec mi kilka jeszcze jakichs sprawdzonych i dobrych odzywek bede wdzieczny i daje odrazu soga za wczesniejsze info.