Temat został odczytany 818 razy
słowa kluczowe: odżywki 
Autor

Odżywki

Pawciok15

Wysłana - 08 sierpnia 2010 20:06    Edytuj Cytuj
Witam! Chciałbym zakupić sobie jakąś odżywkę białkową ale nie wiem jaką, czy mógłby mi ktoś doradzić/polecić jakąś(oczywiście tę z górnej półki)???

Bykup-na

Wysłana - 08 sierpnia 2010 23:27    Edytuj  Cytuj
za ile i ile?

chabrzdy

Wysłana - 09 sierpnia 2010 09:21    Edytuj Cytuj
a dieta jest?? bo jak nie to tylko strata pieniedzy bedzie;)

www.programypartnerskie.blox.pl

ActivLab ActivLab

Wysłana - 09 sierpnia 2010 12:13    Edytuj Cytuj
no i coś więcej napisz.

Po co?
Trening?
Dieta?

Suplementy i odżywki dla osób aktywnych i sportowców
www.activlab.pl

Sprawdź naszą nowość CREATINE TABS!!
120 tabletek tylko za 14,99 zł!
Specjalista -

Pitt Bull ActivLab

Wysłana - 10 sierpnia 2010 10:37    Edytuj Cytuj
pewnie chce zbudowac miesnie i spalic brzuch ... itd

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Specjalista -

Pawciok15

Wysłana - 14 sierpnia 2010 19:58    Edytuj Cytuj
koszt odzywki myślę ze coś w granicach 100-200zł, dieta bedzie bo narazie pracuje na nia ;] glownie chce zwiekszyc mase miesniowa/zbudowac miesnie(kto jak woli)

_Adrian_J_

Wysłana - 14 sierpnia 2010 20:12    Edytuj Cytuj
Napisz ile masz wzrostu jaka waga, jaka masz ogolna budowe ciala, bo tak nikt nie bedzie Ci w stanie pomoc.

Przedstawiciel Handlowy Activlab na rejon Polska Północny-Zachód

Wejdź na mój blog: [http://www.sfd.pl/BLOG%3A_Forma_przez_ca%C5%82y_rok_by_%5FAdrian%5FJ%5F-t514568.html]

dugii3

Wysłana - 15 sierpnia 2010 17:16    Edytuj Cytuj

Pawciok15

Wysłana - 15 sierpnia 2010 20:04    Edytuj  Cytuj
wzrost 180cm, reszta danych w moim profilu

_Adrian_J_

Wysłana - 15 sierpnia 2010 20:31    Edytuj Cytuj
Jesli interesuje Ciebie sama masa to na Twoim miejscu najpierw bym ulozyl sobie odpowiednia diete, a nastepnie zakupil jakiegos "bulka" z wyrownana proporcja wegli do bialka np Whey Best Mass bylby odpowiedni. Gainery z zawartoscia bialka 20%,30% byl odpuscil bo wazysz 71kg i na fotce widac, ze nie jestes "szczypiorem" wiec duza ilosc wegli z gainera moze ciebie bardziej "zalac".
Ja na Twoim miejscu kupil bym Whey Best Mass'a a wiekszosc wegli do "masowania" czerpalbym z platkow owsianych, brazowego ryzu, kaszy gryczanej czy zytniego pieczywa. Pomijam juz min 2g bialka na kg masy ciala bo to chyba oczywiste. Jednak jak koledzy pisali zacznij od diety i pozniej dokup odzywke, to efekt na pewno bedzie. Gorzej jak nie bedzie diety a bedzie odzywka...

Przedstawiciel Handlowy Activlab na rejon Polska Północny-Zachód

Wejdź na mój blog: [http://www.sfd.pl/BLOG%3A_Forma_przez_ca%C5%82y_rok_by_%5FAdrian%5FJ%5F-t514568.html]

Pawciok15

Wysłana - 15 sierpnia 2010 20:50    Edytuj Cytuj
Mysle ze z dieta nie bedzie problemow chociaz wczesniej kiedy jadlem gainera- TREC Mass XXL 2000 g dieta nie byla mi potrzebna a przytylem 7-8kg poniewaz duzo jadlem, najbardziej zalezy mi na tym aby przytyc i zbudowac mase miesniowej glownie chodzi mi o bic, nogi, jezeli mozesz polec mi kilka jeszcze jakichs sprawdzonych i dobrych odzywek bede wdzieczny i daje odrazu soga za wczesniejsze info.

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Odżywki

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.