Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 352 razy
słowa kluczowe: ochraniacz  kolana 
Autor

Ochraniacz na kolana.

Arrientos

Wysłana - 03 grudnia 2009 19:25    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam, poszukuje ochraniacza na kolana do walk w formule MMA, siatkarskie odpadają bo to sama gąbka, a bardzo lubię walkę w klinczu kolanami. Znalazlem: http://www.takedown.pl/shock-doctor-crushtech-ochraniacze-kolanlokci-p-806.html ale wydaje mi się, że to kolano/łokieć jest wystarczającym argumentem, żeby tego nie kupić. Miał ktoś do czynienia z tego typu ochraniaczami? Muszą zapewniać amortyzacje uderzenia dla kolana, ale nie ograniczać w zbyt dużym stopniu siły kopnięcia.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 grudnia 2009 19:39 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Blacha91

Wysłana - 03 grudnia 2009 19:39    Edytuj Cytuj
nie mialem doczynienia w sumie nie dalbym poki co 150zl na taki ochraniacz ale sam po treningach wiem ze buty w moje kolana to koszmarny bol !!

Ignorante juris nocet

Arrientos

Wysłana - 03 grudnia 2009 19:49    Edytuj Cytuj
Mam na myśli amortyzację moich uderzeń kolanem, przy uderzaniu mam kontuzję i nie jest zbyt przyjemne kiedy moje kolano spotyka się z przeciwnikiem, dlatego jestem gotowy wydać taką kasę na ochraniacze. Proszę o rady dot. takiego ochraniacza.

Blacha91

Wysłana - 03 grudnia 2009 19:54    Edytuj Cytuj
no jakie rady potrzebujesz? jesli kontuzje cie łapia to ochraniacz niezbedny a jaki bedzie dobry ? porozmawiaj z trenem..

Ignorante juris nocet

Arrientos

Wysłana - 03 grudnia 2009 19:56    Edytuj Cytuj
Ja mam pewną wizje jaki będzie dobry, ale nie mogę takiego znaleźć. Dlatego liczę na doświadczenie innych fighterów.

Kolak333

Wysłana - 03 grudnia 2009 20:15    Edytuj Cytuj
Jednym z takich doświadczonych foghterów jest włąsnie twój trener

Arrientos

Wysłana - 04 grudnia 2009 15:58    Edytuj Cytuj
Co on mi moze poradzic? Najwyzej ogolnie jaki ma to byc, a tutaj liczylem na konkretne modele - opinie - porady.

Zmieniony przez - Arrientos w dniu 2009-12-04 15:58:19

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ochraniacz na kolana.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.