wyciskanie siedzac 3s 12-15p butterfly 3s 15p wyciskanie skos 2s p.max modlitewnik 3s 12/10/8 o kolano 2s 8/6 Maszyna (nazwy nie znam ale wiem że to na brzuch)
grzbiet i tric
Podciaganie szeroko 4s 15/15/12/12 Unoszenie tułowia z opadu 3s 12p Przyciaganie konca sztangi 2s 12p Sciaganie wyciagu Górnego 4s 15/15/12/10 Francuskie wyc hantli siedzac 2s 12/10
barki nogi brzuch: Prostowanie Podudzi siedzac 4s 20/20/15/15 Zginanie NN w lezeniu 4s 15p Wspiecia na Palce 2s 25p Unoszenie RR w przod z hantlami 3s 15p Unoszenie nog ugietych w zwisie
Mój Cel:to redukcja
Zmieniony przez - mat93 w dniu 2010-06-15 09:46:44
1276587960000
King_Odin Trec Nutrition
Wysłana - 15 czerwca 2010 10:04
Redukcja, zatem jak dla mnie wywal miód, ogranicz mleko.
- w pierwszym posiłku brak białka tak naprawdę, whey się przyda tutaj Brak alkalizatora, daj pomidora/żurawinę. - w posiłku drugim po co tyle mleka?? i też brak warzywa - 4 godziny przerwy między posiłkiem przed- i potrenigowym to za dużo. Wypij wheya po treningu chociaż. - w posiłku potreningowym nie widzę warzywa
Co do treningu, za mało na barki masz coś tych ćwiczeń. Poza tym, redukcja redukcją, ale dałbym 1 ćwiczenie złożone i 6-8powt, drugie też złożone i 10-12powt, a trzecie izolowane po 15powt. Ogólnie spoko.
1.Ok miód wyrzuce 2.King_Odin nie mogę brać żadnych odżywek zakazne przez lekarza ponieważ mam troche chore nerki i nie mogę przyjmować białka w tabsach,itd ogólnie nie mogę przekroczyć dużej dawki białka staram się utrzymać 2g/kg 3.czym proponujesz "załatać" ta dziurę 4godzinna bez posiłku 4.w posiłku po treningowym zaraz po powrocie zjadam 2xbanan później kurak+ryż 5.mógłbyś mi wyjaśnic co oznacza ćwiczenie złożone ?? ofc pokarzę to trenerowi ;)
1276593270000
King_Odin Trec Nutrition
Wysłana - 15 czerwca 2010 11:25
Jajka dodaj do diety jeśli możesz, bardzo dobre źródło białka i tłuszczu. Na noc dobra opcja.
Jedz posiłek przedtreningowy godzinę po treningu. Trening długo trwa u Ciebie coś
To banany zjedz zaraz po treningu, po przyjściu do domu ryż+kurak. Ale chociaż trochę ogórka, pomidora daj. Brokuły/szpinak to też bardzo dobra/najlepsza opcja.
Ćwiczenie złożone to takie, które angażuje kompleksowo ćwiczony "rejon", wielostawowe. Na przykład martwy ciąg, przysiady, wyciskanie sztangi. A izolowane to rozpiętki, unoszenia różne, ćwiczenia na maszynach itd.
czyli obiad ma wyglądać tak samo jak potreningowy ? :) tzn dodać tylko warzywko oka no trening troche trwa bo ćwiczę w pon,sr,pt trening 70min zazwyczaj i do tego 30min rowerku ;)
1276594884000
King_Odin Trec Nutrition
Wysłana - 15 czerwca 2010 12:12
Tak, gramatura to już kwestia indywidualna, ale warzywko dodaj śmiało. Jeśli afterburning jest po treningu siłowym to ok, bo bałem się, że przez dwie godziny przerzucasz żelastwo
King a jeszcze mam pare pytanek do ciebie 1.Jeżeli nie zjem jednego posiłku będzie to mięc jakieś skutki uboczne ? 2.Jeżeli pomine jakiś jeden dzień treningowy np na:tric ale zrobię go w dzień gdzie mam robić bic a bica przesunę o kolejny czy lepiej się trzymać pon:bic sr:tric pt:nogi - ofc to jest tylko przykład jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę Ps:dzięki za odp Nitroman!
1276690287000
King_Odin Trec Nutrition
Wysłana - 16 czerwca 2010 16:33
1. Jak to będzie od czasu do czasu to nie, każdemu coś czasem wypada 2. Możesz poprzesuwać, tak jak piszesz, ja jestem zdania, że nie trzeba sztywno trzymać się schematu.