Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Obwisły brzuch

paszczura

Wysłana - 07 września 2006 13:11    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam wszystkich serdecznie,
Mam 25 lat i ochydny brzuch. Dziecko urodziłam jakieś dwa lata temu, ale od tego czasu mój brzuch wygląda nieatrakcyjnie.
Dodam, że mój dzień wygląda tak: wstaję o 7 rano, szykuję dziceko do żłobka. Potem na 8.00 do pracy. Pierwszy papieroch (chcę z tym skończyć) i pierwsze dwie kawy - to moje śniadanie. Potem koło 11.00 zaczynam wrzucać na żołądek wszystko co popadnie. W firmie nie ma jak gotować. :(
Jest to praca przy biurku 8 godzin. O 16.00 wychodzę po dziecko i wracamy do domu na 17.30. Potem obiadek - albo jakieś gotowe coś typu pizza, czasem ugotuję. Koło 18.30-.19.00 znowu komputer do 23.00. W weekendy też dużo czasu siedzę na komputerze i tylko cały czas żrę.

Nie wiem jak mam się odżywiać, kiedy ćwiczyć (mam w domu stepper, ale nie wiem ile powinnam na nim ćwiczyć i kiedy) no i jakie ćwiczenia robić aby zrzucić ten paskudny brzuch (jak na zdjęciu)?????

Błagam o pomoc.
Paszczura

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 września 2006 13:23 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

klaja

Wysłana - 07 września 2006 13:23    Edytuj Cytuj
Najlepszym sposobem na zgubienie tłuszczyku jest systematyczne bieganie. Tak około 30 minut dziennie. W Twoim wypadku trudno będzie przestrzegać diety jednak powinnaś chociaż prawidłowo się odżywiać ( min 3 posiłki ) nie wiem jak wytrzymujesz bez zjedzenia śniadania :>

Projektowanie i tworzenie stron internetowych [http://www.darkred.pl]

paszczura

Wysłana - 07 września 2006 13:30    Edytuj Cytuj
Czyli uważasz, że najlepszym sposobem będzie biegać. A czy jakieś ćwiczenia na brzuch mam stosować i ile minimum, żeby były jakieś efekty pozytywne???

Ps. Co najlepiej jeść aby nie tyć? Słyszałam, że białko jest najlepsze tzn. że jak najwięcej produktów zawierających białko. Czy to prawda?

seba_kzn

Wysłana - 07 września 2006 13:41    Edytuj Cytuj
Sluchaj, sprawa ma sie z lekka inaczej. Kiedys ogladalem program o tym. Ekspertem moze nie jestem w tej sprawie, ale z tego co sie dowiedzialem na podbne przypadki pomaga jedynie operacja.
Sorka wiesz moze i sie myle, ale daje slowo ze tak uslyszalem.
To chyba nie jest problem tluszczu tylko obwislej skory, natomiast jeslit o tluszcz to nic innego jak zwozyc aktywnosc fizyczna + diete [to w dziale odzywianie] mozesz zbilansowana, abdaz 10 zasad zywienionych, samym bialkiem nic nie zalatwisz potrzebujesz odpowiednich produktow, bialnsu miedzy b/ww/t/ i oczywiscie czasowo ustawic posilki.

edit:kazda zmiana zywieniona, forma aktywnosci treningu wyjdzie ci na zdrowie.
Przedewszystkim musisz pamietac by nie wierzyc w programy dla gospodyn domowych typu telemango, w te tableteczki, szkoda czasu i pieniedzy.

Po 1 poczytaj podwieszone linki w odzywianiu- dieta bedzie za darmo ;)
po 2 forma biegania- hiit [znajdziesz w treningu], albo areobowy jak nie dasz rady ze wzgledu na wydolnosc [dzial fitnes]
po 3 trening na brzuch - zainteresuj sie a6w [dzial trening]

i to chyba tyle,1 zasada tutaj nic nikomu nie uklada, jestesmy takimi samymi uzytkownikami jak Ty, przychodizmy tutaj sobie czytac, poszezac wlasna wiedze.

ps. no chyba ze moderator wpadnie i cos napisze- ale na to bym nie liczyl.

Zmieniony przez - seba_kzn w dniu 2006-09-07 13:52:14

[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Ekspert -

Andrzey

Wysłana - 07 września 2006 18:23    Edytuj Cytuj
Ekspertem moze nie jestem

juz niedlugo

sra ta ta ta ta...
Specjalista -

FU

Wysłana - 07 września 2006 19:07    Edytuj Cytuj
dziewczyno uspokoj

brzuch jak brzuch, po prostu smalec sie odlozyl, ewentualnie MINIMALNY wplyw rozciagnietej skory - na taki stan wskazuje zdjecie, NIC WIECEJ

dieta, odpowiedni trening, odpowiednie aeroby, troche podbijesz metabolizm i problem zniknie

-World belongs to strong and brutal-
Specjalista -

buby77

Wysłana - 07 września 2006 19:14    Edytuj Cytuj
Do odzywiania trzeba zawitać

na początek dietka zbilansowana bez ujemnego bilansu nawet troche na plus posiłki zwiekszyć na około 6 dziennie z mniej więcej taką samo kalorycznością

na finito jakiś low carb CKD lub SKD
i na lato moze być już verry good

przed treningami nie żałować sobie kremów ujędranijących

prysznice ciepło zimne po treningu

Grabiee

Wysłana - 07 września 2006 19:22    Edytuj Cytuj
Dla mnie najwiekszym bledem jakim kobiety popelniaja to to ze jedza np rano jeden jogurt, po poludniu jabulko i wieczorem juz nic. Z tego co wiem jesli malo jesz masz wiekasza przyswajalnosc na tluszcze. Najlepeij by bylo Troche areobow w ciagu dnia i dieta na radukcje. Poczytaj rowniez o a6w. Unikaj Weglowodanow w potrawach. pozdro

"Wszystko co dobre ale z umiarem !!"
" Co młode, świeze to mądrzejsze " :P

Dawid_Fix

Wysłana - 07 września 2006 19:28    Edytuj Cytuj
Grabie może tak:
omijając śniadanie każdego dnia metabolizm zwalnia o ok. 7%
za każdym razem gdy organizm czuje głód muzg wysyła odpowiednie impulsy które mają spowodować łaknienie, a także spowolnienie metabolizmu w celu ochrony, ponieważ została zachwiana tzw. równowaga
gdy organizm łaknie człowiek je dużo co ma na celu wyrównanie stanu (nasycenie) a także odłożenie zapasów.
Ciągle próbuje wszystkim znajomym wytłumaczyć dlaczego nie mogą schudnąć pomimo tego, że prawie nic nie jedzą. Ano właśnie ludzie nie chudna dlatego, że nieświadomie zwalniają swój metabolizm i organizm ciągle odkłada zapasy.

taki off top...

Czas - Totalitarny nadzorca

Każdy może być wielki - trzba tylko chcieć

seba_kzn

Wysłana - 07 września 2006 19:32    Edytuj Cytuj
koment do odp Fu:

Zniknie, ale nie jutro czy po jutrze, jak do waklacji sie wyrobisz bedzie dobrze, musisz zrozumiec ze to nie kwestia tygodnia czy miesiaca.

---
A tak poza trescia, ciekawa "dieta" idealna na spowolnienie metabolizmu

[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Ekspert -

FU

Wysłana - 07 września 2006 19:40    Edytuj Cytuj
bez przesady
kwestia paru miesiecy
na upartego nawet krocej ale zdrowia szkoda

-World belongs to strong and brutal-
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Obwisły brzuch

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.