WITAM WSZYSTKICH-post jest w zasadzie skierowany do moderatorów, ale mile widziane są opinie WSZYSTKICH uzytkowników.
Rzecz dotyczy kiepskiego niestety- co pokazał czas- systemu nadawania statusu na SFD. Niestety mamy aktualnie całe rzesze "znawców" i "expertów", których poziom merytoryczny pozostawia wiele do życzenia, zaś mają poparcie kolegów-współłowców sogów.
Oczekuję Waszych propozycji co do zmian-oczywiście mających na celu odsianie sogłapaczy od prawidzwie wartościowych gości na SFD.
Podstawowym posunięciem wg mnie-powinno być podniesienie i to znaczne poprzeczki-ilości wymaganych sogów do "awansu".
Można by podnieść poprzeczkę, ale np. sogi przyznawane przez boldów i modów liczyłyby się kilkukrotnie...trudno wogóle coś sensownego wymyśleć, ale 20 na znawcę to lekka przesada powinno być 100 co najmniej
członek-mafia.suple.hardcor.pl
1055629012000
Seewy SKF Dwunastka KRK
Wysłana - 15 czerwca 2003 00:36
Juz kiedys mowilismy o tym... mozna by podniesc poprzeczke tak ze 2,3 razy... wprowadzic do tego warunki odnosnie ilosci LPA... czy cos w tym stylu...
Pozdrawiam - Leniwy SiWy Doradca w dziale: "TRENING" ---------------------------- "Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -
1055630167000
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Wysłana - 15 czerwca 2003 00:38
Bo to jest paranoja, jak czytam wypowiedzi expertów czy specjalistów w suplementacji to aż się włos na głowie jeży... dyskusje ile komu poszło w wyciskaniu po 2,5kg białka są codziennością, wogóle tylko się powiesić!
1055630324000
Seewy SKF Dwunastka KRK
Wysłana - 15 czerwca 2003 00:41
Hehehehe, ale z drugiej strony... nie robcie tego kilkudziesieciu uzytkownikom, ktorzy ciezka praca doszli do eksperta w szatni... wiecie ile sie beda musieli naharowac przy nowcyh zasadach ???
Pozdrawiam - Leniwy SiWy Doradca w dziale: "TRENING" ---------------------------- "Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Zmieniony przez - Seewy w dniu 2003-06-15 00:41:42
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -
1055630489000
Sebart
Wysłana - 15 czerwca 2003 00:43
Jestem za "Znawca = 100" a Specjalista i Expert odpowiednio więcej
No ja też widze narazie najprostsze rozwiązanie czyli podniesienie poprzeczki. Lecz podniesienie jej w zależności o działu.W szatni , moderatorach i administracji myśle ze jest to niepotrzebne.Natomiast o reszcie działów niech zadecydyją jego moderatorzy w porozumieniu z najczęściej udzielającymi się w tych działach użytkownikami i boldami tamtejszych dzialów. za kilka tygodni podsumuje sie wyniki poszczególnych działow i przekaże MaTEO.
------------------------------ Szukasz taniej odżywki białkowej?'Ovopol'-pytaj o szczególy pod nr.GG 1135964
Zamiast dać mi soga kliknij w pajacyka http://www.pajacyk.pl "Moderator w dziale Trening"
1055630645000
TJM
Wysłana - 15 czerwca 2003 00:44
Zablokowanie dawania sogów przez nowych na forum przede wszystkim !
Zapraszam na SFD w sieci IRC: #sfd - półoficjalna strona kanału: http://lesniczy.glt.pl Strona nie istniejącego jeszcze (oficjalnie) KFD -> http://kfd.glt.pl Trust No One... Lame_Hunters.sq... SFD has You