Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat został odczytany 17699 razy
słowa kluczowe: omnadren  metanabol 
Autor

OMNADREN + METANABOL

SFD

Wysłana - 28 kwietnia 2003 12:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam
Opowiem Wam pewna historie.
Pochodze z malego miasteczka pod Czestochowa. Ok 3lat temu przyszla z wiatrem moda na KoKs. Jaki? Pewnie sie domyslacie. Osobiscie tez jej uleglem, na szczescie jednak w pore sie opamietalem, ale nie o mnie chcialem tu pisac.
Mam, a moze mialem, 2 kolegow pakerow. Kazdy z nich mial przynajmniej 3 letni staz na silowni i zadnych koksow wczesniej. No i stalo sie, pojawila sie ta swietna para; omnadren 250 i rosyjski methandrostenolon, popularnie zwany meta. Zaczeli od 5 strzalow omki i 100 mety. Efekty byly swietne, masa, sila, pewnosc siebie (obaj zreszta byli i sa, ze tak powiem "zadymiarzami", wiec latwo sobie wyobrazic co robili jak nabrali masy :D ). Na silowni cwiczyli jak w transie, calym ich zyciem stala sie silownia, zyli od treningu do treningu. W koncu cykl doiegl konca. Cwiczyli dalej. I nic im nie spadlo.. a wiecie dlaczego? bo po 4 tyg od zakonczenia pierwszego cyklu zaczeli drugi! Z tym, ze teraz zaaplikowali sobie 10 omki i 200 mety. Efekty nadal byly niesamowite. Przy wadze 80kg mogli robic serie z ciezarem 120-130 kg, totlna metamorfoza, euforia, i zapatrzenie w siebie nawzajem. Rosli. Nie da sie ukryc. Wszyscy to wokolo widzieli. W przeciagu 3 miesiecy z 70 kliogramowcow przeistoczyli sie w niespelna 100kg kolosy. Pojecia o koksie nie mieli zadnego, o skutkach ubocznych juz wcale. Kiedys im przynioslem wydruk z netu na temat SAA. Przeczytali i ... zignorowali. Cwiczyli dalej.
Wakacje sie skonczyly, przyszla jesien, wyjechalem na studia. Wracam na ktorys weekend, ide na pake. Sa, cwicza, obaj. Pytam co tam, jak tam. Jeden na to, ze znowu biora. Po 200 mety, 15 deca (2ml/200mg) i po 20 winstrolu (1ml/50mg). Kosmos.. A na rozgrzewke wczesniej wrzucili po 5 omki w 3tg. Pocwiczylismy, pogadalismy, pojechalem na studia. Wrocilem do nich po 3 miesiacach. Az sobie usiadlem jak ich zobaczylem.. Po 120kg kazdy, po 49cm w lapie i po 150kg na serie w skosie glowa do gory. Napatrzylem sie na nich z moimi mizernymi 42cm w bicepsie i pojechalem do akademika.
Kolejny raz zobaczylem sie z nimi juz na wiosne i kolejny raz zalamalem rece. Jeden mial wczesniej wypadek samochodowy. Zlamal bardzo powaznie reke i lezal miesiac w szpitalu. Teraz wygladal jak chodzace nieszczescie, max 80kg, obwisniete miesnie, rozstepy, unieruchomiona drutami reka, brak perspektyw na dalsze machanie, zryta psychika i pelno wrogow ktorych "nazbieral" sobie jak byl wielki...
Drugi cwiczyl dalej i na sierpien planowal nastepny cykl; deca, oma, meta i wino. Oczywiscie zrobil to. Cale wakacje z nim cwiczylem, nawet mu zastrzyki robilem, bo juz nie mial kto a sam w d..pe nie mial jak zrobic bo nie dosiegal (heh kiedys u niego w domu bylem to matka mu myla kark z tylu, bo nie dawal rady..) Ktoregos pieknego dnia, przy 7 ruchu wyciskania 140kg na lawce, zaslabl. Z wielkim trudem podnioslem z niego sztange i dalej, nogi mu do gory, otworzylem okno. Po 5min sie przebudzil, ja zesr..ny ze mi tam zdechnie. Posiedzial 15min i co? DOKONCZYL TRENING!! W domu buchnal babce cisnieniomierz; 220 na 160 !!!!!!!!!!!!!!! Przejal sie niesamowicie prawie sie poplakal i co? Na drugi dzien poprosil mnie zebym mu strzala zrobil.. (!*@##$^$#!^!!) Zrobilem.. (i tak by sam zrobil a pewnie by sobie jeszcze zle dal) do konca cyklu mial jeszcze 3tyg... Caly czas cwiczyl z cisnieniem ok 200 / 120 W koncu namowilem go do pojscia do lekarza. Poszlismy razem. Gosciu sie pyta jak dlugo juz tak jest. My ze 2 tyg. A on na to: "ty przy tym wysilku.. powinienes juz nie zyc.." i przepisal cos na zbicie cisnienia. Pytam odstawisz ten koks wreszcie? Tak, bo mi sie konczy cykl za tydzien.
Odstawil. Nie cwiczy. Pije. Przezyl zalamanie psychiczne. Nie da sie z nim pogadac. Nie ma go juz...

Troszke odbieglem od tematu tego posta, wiec na koniec troche go jeszcze rozwine po krotce. Omke z metka bralo ok 15 moich znajomych. Kazdy mial wspaniale efekty. Tylko 6 cwiczy dalej, koksuja umiarkowanie. Pozostala reszta od 2 lat nie widziala sztangi na oczy i wyglada jakby w zyciu jej nie dotknela. Nikt juz omki, ani mety nie bierze. Kazdy wie ze to g..no. Jesli sie znajda jacys ktorzy chca brac, biora deke, wino, etc w umiarkowanych dawkach, pamietajac co sie stalo z moimi i ich kumplami. Wygladaja dobrze i dobrze sie czuja.

Piszac ten tekst chcialem pokazac ze oma i meta to najgorsze koksy jakie sa.. Troche mi nie wyszlo, bo pokazalem jeden z wielu przypadkow NADUZYWANIA koksow, ale moze zrozumiecie moje intencje.
Sam cwicze, bralem, chce cos jeszcze wziac i nie twierdze ze koksy sa zle. Tylko chce powiedziec:
UWAZAJCIE bierzcie te dobre i nie szarzujcie.. Na wszystko jest czas, nie te, to przyszle wakacje beda WASZE..
Pozdro dla wszystkich ktorzy nie boja sie siebie..

.x.(gHs).x.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 kwietnia 2003 14:16 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Cioś

Wysłana - 28 kwietnia 2003 14:16    Edytuj Cytuj
BRAWO.

Cioś

Cioś

MANIAC GYM ZASŁUŻONY

Wysłana - 28 kwietnia 2003 18:11    Edytuj Cytuj
Rozpiszcie mi 20 omki i 200mety...

Nigdy niemów nigdy!
Ekspert -

lolek

Wysłana - 28 kwietnia 2003 18:18    Edytuj  Cytuj
czesc mam 13 lat, wyciskam sztange (25kg) 3 razy. Kumpel mowil ze dobre na sile meta i oma to kupilem 300 mety i 25 omki. Jak to brac ?

LOL

##################
#Barlinek Rulezzz#
##################

I love my Ajsik

Laugh out Loud

"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
Znawca -

madmax

Wysłana - 28 kwietnia 2003 18:32    Edytuj Cytuj
buehehehe pierwsza część postu wygląda jak typowe pieprzenie starszej babci albo jakiegoś psychologa na temat sterydów, no normalnie bez komentarza pozostawie zdanie że "w ciągu 3 miesiecy z 70 kg przytyli do 100" oj fantazja niektórym dopisuje
ale druga część jest w porządku i w pełni się z nią zgodze

--------------------------------

SFD

Wysłana - 28 kwietnia 2003 19:50    Edytuj Cytuj
Gwoli scislosci, nigdzie nie napisalem ze przybrali 30kg. "W przeciagu 3 miesiecy z 70 kliogramowcow przeistoczyli sie w niespelna 100kg kolosy." wcale nie znaczy ze wazyli przed 70 a po 100 bo to jest bzdura, jest chyba dopuszczony jakis margines offsetu.. Niemniej jednak utrzymuje nadal iz tyle przybrali. Oma + meta potrafi spowodowac tak znaczny przyrost masy, ze wydaje sie to niemozliwe. Jak pisalem wyzej kilkunastu moich kolegow bralo ten wlasnie mix, wiec chyba wiem jakie wizualne efekty osiagneli. Kropka.

Pozdro

.x.(gHs).x.

gekon

Wysłana - 28 kwietnia 2003 20:29    Edytuj Cytuj
Nieźle se chłopaki pojechali , dobrze że przynajmniej ćwiczyli u mnie był typek co w ciągu roku wdupił ponad 300strzałów i 1500tabsów mety , nie kłamie. I co w łapie miał 42cm i wyciskał coś około 100, żałosne.
Miał bo teraz siedzi w monarze.
Amstaff czemu uważasz że meta i oma to największy syf??
Masz soga za dobry art

gekon

gekon

SFD

Wysłana - 28 kwietnia 2003 21:42    Edytuj Cytuj
Poniewaz jak napisalem wyzej wiekszosc spada po zaprzestaniu cyklu, nawet jesli konczy sie taperingiem i uzywa clomidu etc. Pozatym sa to chyba najbardziej toksyczne koksy (choc tego akurat nie jestem pewien)

pozdro

.x.(gHs).x.

m-beat

Wysłana - 29 kwietnia 2003 17:40    Edytuj Cytuj
Brałem Omkę i spadłem jak cholera tak więc popieram autora postu. Następnym razem szczelę Nandrolon, wyjdzie drożej, ale za to skuteczniej.
Pozdrawiam - m-beat

Kochajmy głupców - to dzięki nim uświadamiamy sobie swoją mądrość

Kiedy ktoś jest głupi to nie rozumie świata, kiedy ktoś jest mądry to świat go nie rozumie...

madmax

Wysłana - 29 kwietnia 2003 18:04    Edytuj Cytuj
widocznie nie znasz się na rzeczy dlatego spadłeś, ja nie mam takich problemów

--------------------------------

SFD

Wysłana - 30 kwietnia 2003 11:33    Edytuj Cytuj
Madmax jesli ktos nie jest endomorfikiem, albo mezomorfikem, to nie ma bata.. musi spasc. Po prostu te dwa koksy nie zwiekszaja ilosci wlokien miesniowych tylko ich objetosc. Po odstawieniu koksu leci.
pozdro

.x.(gHs).x.

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

OMNADREN + METANABOL

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.