Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ODNOWA BIOLOGICZNA W OPOLU

KLIMO

Wysłana - 15 września 2008 02:44    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siemanko.
Zaczynam taki temat bo takiego jeszcze chyba w naszym dziale nie bylo??!!Sluchajcie mi konkretnie chodzi o sauny w opoly,gdzie sa sauny i w jakich cenach??Ja osobiscie smigam do HOTELU FESTIVAL na basen+saune+jakkuzi.Placi sie 25 za caly dzien,na terenie obiektu mozna zjesc,wypic i wypaczac.Mi kon kretnie chodzi o saune.Wiem rowniez ze sauny sa w:AKWARIUM,DYNAMICE,OXIDZIE,MAXIMUSIE(STRONG&FIT GYM)i chyba na tyle z tym ze nie znam cen.Do SMS:Wijtas ty byles instruktorem w maximusie a teraz jestes w oxide...jakie byly ceny na Radziewiczowny a jakie sa w Oxidzie.PISZZCIE GDZIE SA MASAZE,SAUNY itd.itp.POZDRO

!!!JEŚLI CI POMOGŁEM DAJ SOGACZA!!!
::!!MASA TO POTĘGA!!::
!!KOŁBASKOWO TEAM!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 września 2008 08:18 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

maora

Wysłana - 15 września 2008 08:18    Edytuj Cytuj
Cześć,
oczywiście jest jeszcze sauna w moim ulubionym Fitlife. Ceny są takie same dla członków klubu i dla ludzi z zewnątrz, preferencje sa jedynie bodajże przy rezerwacji. Cena jest zróżnicowan w zależności od ilości osób i czasu. Można rezerwoiwac na 1 godzinę lub póltorej: dla 1 osoby godzina to 25 PLN a półtorej to 30 PLN. Zresztą załączam linka do cennika

http://fitlife.com.pl/fitlife.php?pg=06

W tej sytuacji bardzo ciekawa jest oferta w Festivalu. Może warto pomyśleć, żeby się tam wybrać... Wiem też, że jest przewidziana sauna w Gymnazjonie, ale tam ceny dla członków klubu wyglądają jeszcze przystępnie a nawet w niektórych miastach sauna jest, jak należy, w cenie karnetu. Natomiast osoby z zewnątrz klubu płaca krocie...
W Ambasadzie Urody też jest sauna i nawet sałna/ łaznia parowa /ponoć/, ale ceny, jak dla mnie są takie więcej z kosmosu, a więc nie jest to dla mnie dostępne. Pozdrówka!!!

SMS

Wysłana - 15 września 2008 10:42    Edytuj Cytuj
Siema!
Rzeczywiscie zarowno w Maximusie jak i w oxide jest do dyspozycji klientow sauna.Oczywiscie moga z niej korzystac rowniez osoby nie cwiczace na codzien w klubie.
Co do cen w oxide(za godzine):
-jedna osoba 20zl
-dwie osoby 30zl
-trzy osoby 40zl
-cztery osoby 45zl
-piec osob 50zl
-szesc osob 56zl
Co do cen w maximusie to nie pamietam dokladnie ale bodajze trzy pierwsze pozycje jak w oxide.
Dodam,iz klub miesci sie na ulicy Grota Roweckiego 17b(1pietro) w Opolu.Rezerwacje mozna wykonywac osobiscie jak rowniez telefonicznie.
Co do masazu - jest mozliwosc skorzystania z roznych jego form w oxide.MASAŻ SHIATSU*,TAJSKI*,HAWAJSKI*,W STANDARCIE BODY WORK(SYNCHRONICZNY)*,AROMATERAPEUTYCZNY*,RELAKSACYJNY*,SPORTOWY*,DRENAŻ LIMFATYCZNY Z BAŃKAMI CHIŃSKIMI*,KLASYCZNY*,AUTORSKI.do dyspozycji Klientów są również godziny ranne oraz weekendy.

Jesli chodzi o hotel festiwal to jeszcze tam nie bylem ale z opowiadan znajomych wynika,ze jest tanio i komfortowo
Okres letni juz za nami wiec warto od czasu wybrac sie na nasza plywalnie "akwarium"
POZDRAWIAM

KLIMO

Wysłana - 15 września 2008 22:21    Edytuj Cytuj
Dzieki za info moze ktos wiec jeszcze cos na temat innych miejsc??A osobiscie polecam FESTIWAL!Czesto tam chodze i chwale sobie bardo:)Pozdrawiam

!!!JEŚLI CI POMOGŁEM DAJ SOGACZA!!!
::!!MASA TO POTĘGA!!::
!!KOŁBASKOWO TEAM!!

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ODNOWA BIOLOGICZNA W OPOLU

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.