Świetny tekst!Serio. Dzięki za poradę Michaił, tyle, ze jak już ktoś napisał, przydałyby sie porady dla niećwiczących w siłowni. Tzn. konkretnie poszukuję jakichś ćwiczeń na uda <zwłaszcza wewnętrzne>i pośladki. Byłabym wdzięczna... Tak na wszelki podaję maila - natala86@wp.pl. Pozdro!
1057233638000
Michail ZASŁUŻONY
Wysłana - 03 lipca 2003 14:05
Natalcia- widzę, że przeczytałas tylko 1 stronę- na 2-giej masz wszystko czego szukasz
Dzieki , dzięki - znalazłam. Muszę tylko skombinować obciązenie na nogi. Tylko... czy jak będę ćwiczyć z cieżarkami to czy czasem nie wyrobię sobie mięśni a tłuszczyk będzie nadal..?? Tak tylko pytam...:)
1057433728000
Michail ZASŁUŻONY
Wysłana - 05 lipca 2003 21:50
Minimalne obciązenia i spora ilośc powtórzeń (12-20)powinny zapobiec nadmiernej rozbudowie.
---------------------------------------------- To TYLKO MOJE ZDANIE, mozesz uwazac inaczej !!!! <BANG!> YoU'rE DeAd, BrAiN`s OuT YoUr HeAd ;] * i pamietajcie o SOGach ;D
1057444020000
SFD
Wysłana - 07 lipca 2003 13:26
A-ha!No to zabieram się za trening. Czy przysiady są dobre na zrzucenie ciała w miejscu 'tylnym' i w udach? Wiem,ze jestem strrrasznie upierdliwa, ale...mozesz nie odpowiadać Pa!
przysiady glebokie, ale lepiej (z uwagi na kolana) robic wykroki. no i inne cwiczenia na posladki, jakies wymachy itp
pozdro
haaron
---------------------------------------------- To TYLKO MOJE ZDANIE, mozesz uwazac inaczej !!!! <BANG!> YoU'rE DeAd, BrAiN`s OuT YoUr HeAd ;] * i pamietajcie o SOGach ;D