Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ODCHUDZANIE "PORADNIK" CIĄGLE UZUPEŁNIAM :)

maryjka2

Wysłana - 17 kwietnia 2006 19:01    Edytuj Cytuj
no wlasnie Kazem..pomyslelismy jednoczesnie o tym samym

VLAD.IV ZASŁUŻONY

Wysłana - 17 kwietnia 2006 19:01    Edytuj Cytuj
w szachach nie startuje

członek-mafia.suple.hardcor.pl

rewi

Wysłana - 17 maja 2006 14:10    Edytuj Cytuj
czesc! sorry bo może nie obczaiłem ale czy w tym temacie są treningi dla panów domatorów. Jak nie to bardzo bym poprosił:)

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 17 maja 2006 20:26    Edytuj Cytuj
L. przecz. artykułów 5

WYSZOOKIWARKA NIE GRYZIE!
http://www.sfd.pl/search.asp

28:06:42:12
That is when the world will end.
Specjalista -

kamas4

Wysłana - 19 maja 2006 07:47    Edytuj Cytuj
super artykul.mam tylko pare pytan,jako ze nie mam dostepu do wszystkich maszyn, jak mozna zastapic te cwiczenia na inne bez uzycia maszyn:
1-skłony tułowia w przód na maszynie
2-buterfly
3-wyprosty tułowia na maszynie
pozdrawiam

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 19 maja 2006 10:23    Edytuj Cytuj
1-skłony tułowia w przód na maszynie
spięcia brzoocha w leżeniu tyłem (możesz trzymać obciążenie na klatce)

2-buterfly
rozpiętki z hantelkami w leżeniu tyłem / ławce płaskiej

3-wyprosty tułowia na maszynie
martwy ciąg, "dzień dobry"

28:06:42:12
That is when the world will end.
Specjalista -

kamas4

Wysłana - 20 maja 2006 09:08    Edytuj Cytuj
witam:)mam takie pytanie czy mozna robic w jednym tygodniu taki plan:
1 dzien-gorna czesc ciala(trening obwodowy),brzuch
2 dz-dolna czesc,brzuch
3 dz-wolne
4 dz-gorna,brzuch
5 dz-dolna,brzuch
6 dz-sauna;))
7 dz -wolne
*w dni ciwczenia jako rozgrzewka 20 min na stepperze,wioslarzu,biezni lub cross+rozciaganie
*27 lat,50 kg,165cm
*moim celem jest ujedrnienie+troche sily+troche rzezby
*do tej pory (od 3 miesiecy,ale generalnie cwicze bardziej lub mniej regularnie na silowni od 3 lat)robilam plan 6 dniowy,w kazdy dzien inna partia miesni-ale to mi jakos nie pasuje..niestety totalnie nie mam dostepu do instruktora ktory Cos wie..("pan z silowni" wie tylko jak zrobic poszczegolne cwiczenia;) i jak obslugiwac ew.maszyny)a przeciez trening kobiety wyglada troche inaczej..
*chce wykorzystac jako baze plany obwodowe Michaila,z tym ze: zostawic w tych planach gorna czesc ciala a na dolna czesc ciala mam rewelacyjny zestaw na biodra(oczywiscie wygrzebany z kulturystyki.pl;))+lydki,ktory chce powtorzyc 2 razy w tyg
*diety zadnej konkretnej nie uzywam,nie jem miesa,nie obzerm sie slodyczami,probelow z waga nie mam:)
pozdrawiam
i wielkie dzieki dla Michaila,za artykuly ktore bardzo uporzadkowaly moje "widzenie" tematu

kotus89

Wysłana - 16 sierpnia 2006 22:48    Edytuj Cytuj
michaił mam dwa pytania
jesli w programach act nie ma maszyn to jak to zastapic? sa tylko wolne ciezary...
jezeli nie ma maszyn do aerobow to co oprocz biegania marszu i jazdy na rowerze??
czy np danie marszu, potem sprintu a na koncu jazdy na rowerze... to czy w tej kolejnosc jest wazna

dzieks!!

capone1

Wysłana - 03 października 2006 19:05    Edytuj Cytuj
zdecydowanie sog

"...chociaz trzeba sie przdzierac to zyc nie umierac..."

Jigme

Wysłana - 28 grudnia 2006 21:49    Edytuj Cytuj
Elo Michail, mam pytanie ... mianowicie podajesz cztery programy obwodowe dla męzczyzn. Zaznaczam ze jestem laikiem w tym temacie... stad rodzi sie moje pytanie, ktory z nich bedzie dla mnie odpowiedni? Mam 20 lat, 180cm wzrostu, 80 kg wagi i przede wszystkim chcialbym popracowac nad rzezba, tudziez zrzucic tluszczyk z dolnych partii ciala, aha nie trenowalem wczesniej na silowni... Jak rozgryze te pokrecone kalkulatory to napisze ile wynosi poziom tkanki tluszczowej...

Odpowiedzi jest na 44 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ODCHUDZANIE "PORADNIK" CIĄGLE UZUPEŁNIAM :)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.