Witam serdecznie!!! Przeszlam przez wszystkie posty tego temaciku i nie wiem czy dobrze rozumiem,ale jesli chodzi o program treningu "domatorek" to znajduja sie tutaj tylko dwa: VII i VIII (na str.2), zgadza sie? Pytam, bo wiem, ze trzeba czesto zmieniac cwiczonka, inaczej organizm przestaje reagowac...
P.S. SUPER temacik>>>> big sogacz dla Ciebie! Pozdrawiam...
Trzymajcie kciuki
1115225160000
neverland
Wysłana - 04 maja 2005 18:50
Zapomnialam, pytanko do specow co z l-karnitynka? pomaga czy nie??
Tykos stwierdzil ze to strata pieniedzy, ja mam taka z zawartosia 500mg na 1 tab. Rozwiejcie prosze moje watpliwosci........
Trzymajcie kciuki
1115225422000
Michail ZASŁUŻONY
Wysłana - 04 maja 2005 23:05
L-karnityna Budzi wiele kontrowersji. Jedni twierdzą, że bez niej nie osiągnęliby sportowej sylwetki. Drudzy zaś, że to typowe placebo. Sposób działania: to naturalny aktywator metabolicznym. Spełnia podstawową rolę w transporcie tłuszczów pokarmowych do mitochondriów. L-karnityna, zwiększając przemiany energetyczne tłuszczów, obniża zawartość tych składników we krwi, mobilizuje tłuszcze zapasowe, blokując ich odkładanie. Może mieć wpływ na wydolność organizmu.
Ocena: Moim prywatnym zdaniem przy obecnych cenach L-karnityny warto ją brać choćby dla efektu placebo. Średni koszt miesięcznego opakowania: 30 - 50 zł
ze len jestem to wiem, choc potrafie sie zmobilizowac, ostatnio jak powiedzialam sobie ze bede chodzic na silke, to kazdego dnia wstawalam i pedzilam, az mi sie nogi od ty***a odbijaly... na a ze czasowo siedze w Roterdamie, w okolicy zadnej fajnej silki, no a jedzenie... jesli chcesz zjesc zdrowo to musisz ladnie zaplacic, bo tu wszystko przetworzone i pelno konserwantow! fuuj!
za tydz. wracam! wskakuje do joggera na kopenhaska>>>>TAK DLA MOBILIZACJI!!! a pozniej Twoje cudowne cwiczonka i zdrowa szamka moze byc? ogolnie wiem ze ta kopenhaska mi nie potrzebna, tyle ze pieknie leca po niej obwody, a to mobilizuje do dalszej pracy co o tym sadzisz? pozdraiam>>>neverland
Trzymajcie kciuki
1115285643000
Michail ZASŁUŻONY
Wysłana - 05 maja 2005 11:37
Nie miałem na myśli lenistwa, ale słabości ogółem i to te hipotetyczne (to nie było nic złośliwego)
Co do kopenhagen, to odradzam. Nie mam do niej przekonania. Obwody lecą, ale z czego - prawdopodobnie głownie z mięśni
slonce moje!!! ponoc kopenhaska ma miec dzielanie termogenicznie no a spalany ma byc tluszczyk a nie miesko! juz sama nie wiem, ale zaryzykuje, no a nawet jesli zejdzie troszku mieska to tesh sie nie obraze, bo cwicze glownie dolne partie cialka, a udeczka i lydeczki to mam troszke umiesnione...
kotek wszystko pomierze, zwaze, a efekty opisze pozdrawiam wszystkich>>>>neverland
P.S. ogolnie fajna ze mnie laska, ale gabeczka zaczyna sie pokazywac, fuuj!