:Najlepsze rezultaty przynosi zastosowanie ujemnego bilansu kalorycznego, czyli spożywania mniejszej ilości kalorii(ok.300-600, w zależności od wagi ciała), niż wynika to z naszego rzeczywistego dziennego zapotrzebowania. ---------------------------------------------------------------------------
Chodzi o to że "minus 300-600kcal" czy o to żeby jeść 300-600??? Jeśli to drugie to to przecież głodówka normalnie Rozwiejcie moje wątpliwości, najlepiej spece, bądź sam Michaił.
Pozdrawiam
1102679157000
Tyka
Wysłana - 10 grudnia 2004 12:56
należy odjąć 300-600 kcal od wartości przy której ani sie nie tyje ani nie chudnie
Ekspert -
1102679816000
Jaronir
Wysłana - 10 grudnia 2004 13:14
Nooo, kamień spadł mi z serca Dziwnie to zredagowane zostało, w pierwszym poście, można by pomyśleć(czego jestem przykładem) że Michaiłowi chodzi o "dietę" 300-600kcal.
-czas treningu,w zależności od liczby obwodów, wynosi od 20 do 40 minut(bez rozgrzewki),
-wszystkie ćwiczenia powinno wykonywać się w dość szybkim tempie w 15 powtórzeniach,
-progresja:zaczynamy zwykle od 1-2 obwodów (1-2 tydzień), a dochodzimy do 3 obwodów (3-4 tydzien) i 4 obwodów (5-6 tydzień) w czasie jednego treningu.
Po każdym obwodzie przerwa wypoczynkowa 2 minuty.
OBWÓD: wykonanie pełnego zestawu poszczególnych ćwiczeń z 30 sekundowymi przerwami pomiędzy nimi.
"Wszystko jedno gdzie się żyje, Raz się chudnie, raz się tyje..."
Ekspert -
1105373260000
MINIEK17
Wysłana - 10 stycznia 2005 17:37
Jogger 1-2 obwodow ...sorki ale troche mnie tutaj nie bylio i chyba nie jestem na bierzaco :( wiec nie czaje nadal ile serii i powt. :( sorki :(
============================================================ WWW.PAJACYK.PL - "NIECH KAZDE KLIKNIECIE NAPELNI ZALADEK DZIECKA" Darowanie zycia pokonanemu, to zaszczyt dla zwyciezcy
1105375043000
mckan1
Wysłana - 10 stycznia 2005 18:09
1 obwod to wykonanie po jednej serii na kazdym stanowisku, np jedna seria wspiec, jedna wyprostow nog, jedna na biceps itd, i jak przejdziesz kazde cwiczenie po jednej serii, ktore miales w zalozeniu to wykonales jeden obwod :)
Jeżeli bez medalu jesteś nikim, to z medalem też będziesz nikim.
Ja mam pytanie do Michała. Co mam zrobić żeby schudnoć w ramionach, chodzi mi szczególnie o mięśnień trójgłowy i jego okolice(niewiem jakie są tam mięśnie)mam tam i mięśnie i tłuszcz chciałabym jaknajbardziej zmniejszyć obwód moich ramion, ale musze mieć też w nich troche siły czyli na tyle by muc zrobić tak około 20-30 pomek różnego rodzaju(na kościach, na dłoniach złączonych) oraz około 4 (heh chciałabym tyle ale jeszcze nie doszłam do takiej liczyby powtórzeń, jetem przy dwóch) podciągnięć na drążku nadchwytem i podchwytem(to się chyba tak nazywa). Zgóry dziękuje