Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ODCHUDZANIE "PORADNIK" CIĄGLE UZUPEŁNIAM :)

Jaronir

Wysłana - 10 grudnia 2004 12:45    Edytuj Cytuj
Czegoś nie rozumiem:

:Najlepsze rezultaty przynosi zastosowanie ujemnego bilansu kalorycznego, czyli spożywania mniejszej ilości kalorii(ok.300-600, w zależności od wagi ciała), niż wynika to z naszego rzeczywistego dziennego zapotrzebowania.
---------------------------------------------------------------------------

Chodzi o to że "minus 300-600kcal" czy o to żeby jeść 300-600??? Jeśli to drugie to to przecież głodówka normalnie
Rozwiejcie moje wątpliwości, najlepiej spece, bądź sam Michaił.

Pozdrawiam

Tyka

Wysłana - 10 grudnia 2004 12:56    Edytuj Cytuj
należy odjąć 300-600 kcal od wartości przy której ani sie nie tyje ani nie chudnie
Ekspert -

Jaronir

Wysłana - 10 grudnia 2004 13:14    Edytuj Cytuj
Nooo, kamień spadł mi z serca
Dziwnie to zredagowane zostało, w pierwszym poście, można by pomyśleć(czego jestem przykładem) że Michaiłowi chodzi o "dietę" 300-600kcal.

Pozdrawiam,
Jaronir

Michail ZASŁUŻONY

Wysłana - 10 grudnia 2004 13:47    Edytuj Cytuj

Mega redukcja

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Specjalista -

MINIEK17

Wysłana - 10 stycznia 2005 15:49    Edytuj Cytuj
Mam takie pytanie. Jezeli chcialby ktos stosowac taki plan treningowy to wgole po ile powtorzen iile serii w tych cwiczeniach ??

============================================================
WWW.PAJACYK.PL - "NIECH KAZDE KLIKNIECIE NAPELNI ZALADEK DZIECKA"
Darowanie zycia pokonanemu, to zaszczyt dla zwyciezcy

jogger

Wysłana - 10 stycznia 2005 17:07    Edytuj Cytuj
Nie osłabiaj mnie masz to na 1szej stronce

OGÓLNE ZASADY:

-najlepiej ćwiczyć 3 razy w tygodniu,co drugi dzień, (pon, śr, pt lub wt, czw, so)

-zawsze należy zaczynać od 10-cio minutowej rozgrzewki (polecam opis: [http://www.kulturystyka.pl/atlas/] ),

-czas treningu,w zależności od liczby obwodów, wynosi od 20 do 40 minut(bez rozgrzewki),

-wszystkie ćwiczenia powinno wykonywać się w dość szybkim tempie w 15 powtórzeniach,

-progresja:zaczynamy zwykle od 1-2 obwodów (1-2 tydzień), a dochodzimy do 3 obwodów (3-4 tydzien) i 4 obwodów (5-6 tydzień) w czasie jednego treningu.

Po każdym obwodzie przerwa wypoczynkowa 2 minuty.

OBWÓD: wykonanie pełnego zestawu poszczególnych ćwiczeń z 30 sekundowymi przerwami pomiędzy nimi.

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Ekspert -

MINIEK17

Wysłana - 10 stycznia 2005 17:37    Edytuj Cytuj
Jogger 1-2 obwodow ...sorki ale troche mnie tutaj nie bylio i chyba nie jestem na bierzaco :( wiec nie czaje nadal ile serii i powt. :( sorki :(

============================================================
WWW.PAJACYK.PL - "NIECH KAZDE KLIKNIECIE NAPELNI ZALADEK DZIECKA"
Darowanie zycia pokonanemu, to zaszczyt dla zwyciezcy

mckan1

Wysłana - 10 stycznia 2005 18:09    Edytuj Cytuj
1 obwod to wykonanie po jednej serii na kazdym stanowisku, np jedna seria wspiec, jedna wyprostow nog, jedna na biceps itd, i jak przejdziesz kazde cwiczenie po jednej serii, ktore miales w zalozeniu to wykonales jeden obwod :)

Jeżeli bez medalu jesteś nikim, to z medalem też będziesz nikim.

Michail ZASŁUŻONY

Wysłana - 13 stycznia 2005 15:35    Edytuj Cytuj
Dokładnie.

Wszystko było omawiane na wstępie.

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Specjalista -

Andziaa24

Wysłana - 22 stycznia 2005 18:53    Edytuj Cytuj
Ja mam pytanie do Michała.
Co mam zrobić żeby schudnoć w ramionach, chodzi mi szczególnie o mięśnień trójgłowy i jego okolice(niewiem jakie są tam mięśnie)mam tam i mięśnie i tłuszcz chciałabym jaknajbardziej zmniejszyć obwód moich ramion, ale musze mieć też w nich troche siły czyli na tyle by muc zrobić tak około 20-30 pomek różnego rodzaju(na kościach, na dłoniach złączonych) oraz około 4 (heh chciałabym tyle ale jeszcze nie doszłam do takiej liczyby powtórzeń, jetem przy dwóch) podciągnięć na drążku nadchwytem i podchwytem(to się chyba tak nazywa). Zgóry dziękuje

Odpowiedzi jest na 44 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ODCHUDZANIE "PORADNIK" CIĄGLE UZUPEŁNIAM :)

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.