Ten który poleciłeś II, czy ewentualnie mogę dodać odwodzenie nogi do tyłu stojąc? Pamiętasz żeby wkleic fotkę do 4 ćwiczenia? Nie wiem jak ono wyglada , to ma być na klatkę piersiową ćwiczenie? PROGRAM II (obwodowy):
1.wspięcia na palce siedząc - na maszynie 2.wypychanie suwnicy nogami do góry 3.prostowanie nóg na maszynie siedząc 4.wypychanie ramienia maszyny klęcząc 5.przywodzenie nogi na maszynie stojąc 6.podciąganie (wiosłowanie) sztangi do klatki w podparciu o ławkę 7.wyprosty tułowia na ławce rzymskiej 8.Uginanie ramion ze sztangielkami naprzemiennie 9.Podciąganie drążka wyciągu dolnego do brody. 10.Wyciskanie sztangielek leżąc na ławce skośnej 11.rozpiętki siedząc na maszynie butterfly 12.prostowanie przedramienia zza głowy ze sztangielką 13.spinanie brzucha na maszynie 14.unoszenie zgiętych nóg wisząc na łokciach(poręcze)
1061361020000
egoistka
Wysłana - 20 sierpnia 2003 09:36
Michail, gratuluje
Mam tylko jedno pytanie, jeszcze co do cwiczen na posladki... Czym najlepiej zastapic wszelkie wypady (bez lub z obciazeniem)? Ostatnio mam spory problem z kolanami, wlasnie po morderczej serii wypdow ze sztanga. Nie ma zadnych problemow przy bieganiu, jezdzie na rowerze, itd. Niestety wypady i duze obciazenia na suwnicy dziala zbyt destrukcyjnie czy jest jeszcze dla mnie ratunek ? a i jeszcze jedno... Jak sie pozbyt tluszczyku z dolnej czesci plecow? Po martwym i unoszeniu tulowia proste grzbietu wygladaja swietnie, ale nieco nizej jest ... nieciekawie...
Pozdrawiam
"Co cię nie zabije to cie wzmocni..."
1061364972000
Michail ZASŁUŻONY
Wysłana - 20 sierpnia 2003 10:07
Ćwiczenie 4 jest własnie na pośladki
Co do alternatywny wypadów, to...nie było ich w zestawie. No i po co duże obciązenia na suwnicy?I wogóle po co one?
Tłuszczyk na plecach-niestety- trzeba poczekać cieprliwie-dieta+trening.
Wiem ze nie bylo ich w zestawie, ale co jakies 2-3 miesiace staram sie zmieniac uklad treningu, bo rutyna mnie zniecheca A po co obciaznia? Bo przy okazji cwiczen staram sie chociaz troche rozbudowac miesnie, bo tracac tylko tkanke tluszczowa niedlugo moge wygladac jak wieszak
Witam wszystkich ,nie wiem czy to tylko dla kobiet ,ale pozwalam sie podlaczyc i zapytac Michala jesli moze?.Mam taki problem prawdopodobnie za duzo sobie wyliczylem kalori i z tego wyszly mi zle proporcje do djety redukcujnej i wyszlo mi b-239g ,ww-157g t-185g ,i wyglada to tak ze jem wiecej niz przedtem tylko ze mam to rozlozone na 5 posilkow ,fakt ze po tygodniu schudlem 3 kg ale to nic nie znaczy ,zle sie czuje zapchany ,gdybys mogl pomoc mi dobrac odpowiedna ilos ww, b.t przy 2600kacl 119 kg 176cm 33 lata tak zeby nie zpalic zabardzo miesni bedze bardzo zobowiazany dzieki