Hardstyle Is My Style...
...
Napisał(a)
dzieki za linka:) wyszlo mi niecale 2600kcal przy wadze 81kg wzroscie 185cm sam juz nie wiem czy od tej sumy odjac 500kcal...na potreningu wychodzi mi 3000kcal ;/
...
Napisał(a)
Ale to zależy od aktywności fizycznej , budowy ciała itp . Jedna osoba może przy 2tys kalorii redukować a inna masować (te 2 tyś to tylko tak obrazowo)
...
Napisał(a)
Wiadomo. Ale wartości te wliczamy do naszego zapotrzebowania które wyliczamy za pomocą wzoru wstawionego przez ellis'a i wszystko jest klarowne.
...
Napisał(a)
powiedzcie mi czy po diecie low carb, tzn. z weglami na poziome do 100 g dziennie może wystąpić jojo po dodaniu węgli (stopniowo), wgl czemu po dietach w których przyjmuje się małą ilość węgli/tłuszczu a potem z powrotem się na ich normalną ilość to jest jojo , idealny przykład do np. iście popularny Dukan?
...
Napisał(a)
postanowilem ze na redukcji nie bd sie kierowal jako jakims limitem kaloriami tylko daje na poczatek W;3 B;2,5 T: 0,5-0,7 co lacznie da ok 2300kcal potem bedzie zastoj to podetne wegle, jestem endomorfikiem cwicze 4 razy w tygodniu prace mam fizyczna. Redukcje chcialem zrobic na metodzie IF jednak pracuje w systemie jeden tydzien rano drugi popoludniu i ten tydzien co mam na poludnie nie pasuje mi do if-a, wroce z rana z silowni bede mial okno jedzenia zdaze zjesc jeden posilek drugi w pracy w czasie przerwy 30min i potem juz nic, nie upcham tych kcal w tym czasie, przerwa o 18:00 wiec od 18:30 do mniej wiecej 12:00 bez jedzenia, chyba zla opcja by to byla;/
Zmieniony przez - nommad w dniu 2013-05-04 22:31:25
Zmieniony przez - nommad w dniu 2013-05-04 22:31:25
Hardstyle Is My Style...
...
Napisał(a)
fitprogres, bo wielu ludzi myśli że jak schudło to mogą obżerać się do woli po tym czasie wyrzeczeń. Po osiągnięciu sylwetki trzeba też ją jako tako utrzymać. Nie obżeraj się węglami to po stopniowym zwiększaniu ich ilości nie będzie tego efektu.
...
Napisał(a)
dzięki, bo już sie przeraziłam że musze sie pożegnać z normalną ilością węgli xD
...
Napisał(a)
Taki oto chleb razowy o składzie: naturalny zakwas (mąka żytnia, woda), ziarno żyta łamane (21%), mąka żytnia, płatki owsiane, mąka żytnia razowa, sól, drożdże, mąka prażona jęczmienna; makroskładniki B/W/T- 6,4/45,4 w tym 2,5 cukrów/0,9. Czy jest to dobrej jakości razowiec? Czy kolejny razowo-podobny?
"Go Train, or go Home"
Poprzedni temat
Sprawdzenie diety.
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- ...
- 299
Następny temat
Aktualne spalacze i wybór z oferty rynkowej.
Polecane artykuły