Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ODŻYWKI Z ALLEGRO OPINIE

gazeciarz8

Wysłana - 15 marca 2010 17:59    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam

Zamówiłem odżywki z allegro TREC i MUTANT MASS. Przesyłka szybka i ogólnie super. Żadnych śladów otwierania itp. Kupowałem od super sprzedawcy z mnóstwem pozytywnych komentarzy. Mam pytanie czy jest możliwe żeby mi jakiegoś wałka wykręcili w tych paczkach ? Narazie żadnych efektów ubocznych po tym nie widze. Smakuje mi to nawet. Nie znam się na tym gdyż pierwszy raz zamówiłem ale przeceiz mogli tam różne gówna dosypać. Krótko mówiąc czy jest jakaś szansa że zamówiłem towar zwałkowany ? Prosze o opinie na ten temat

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 marca 2010 18:07 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

donwaz1899

Wysłana - 15 marca 2010 18:07    Edytuj Cytuj
Fake jak wszystko z allegro straszne waly tam są lepiej kup ten meta-anabolon od dillera z twojej pakierni sezon niedlugo wiec trzeba mase robic .

ndw agroo8

Wysłana - 15 marca 2010 18:24    Edytuj Cytuj
zalezy od sprzedawcy ale jesli masz folie zabezpiecajaco to nie martw sie.
Wałki sie rzadko zdarzaja a jesli juz to mozesz zgłosic na policje oszusta internetowego

GO FOR IT

Zielin

Wysłana - 15 marca 2010 18:25    Edytuj Cytuj
Prawdopodobieństwo dosypania "gówna" metodą teleportacji jest identyczne jak w sklepie z odżywkami.

Arnold Schwarzenegger też kiedyś miał 31 cm w bicepsie ... jak się urodził

[http://www.sfd.pl/Melina_u_Zielina__wersja_poprawiona-t637512.html]

gazeciarz8

Wysłana - 15 marca 2010 19:55    Edytuj Cytuj
dzięki za odpowiedzi ale widzę że niektórzy nie sa zwolennikami kupowania supli na allegro. Napisałem tego posta gdyz gdzies na forum przeczytałem o jakimś tandetnym białku i stąd moje pytanie

dymek07

Wysłana - 15 marca 2010 20:08    Edytuj Cytuj

dzakas001

Wysłana - 15 marca 2010 20:11    Edytuj Cytuj
Mysle ze sprzedawcy nie pie...la sie w gowna jak dostajesz otwarte opakowanie zglaszac negatywa w dodatku przy kurierze ogladasz paczke jak otwarte opakowanie mozesz skierowac do odpowiednich wladz wiec mysle ze sie nikt nei *******i w takie glupoty chytry 2 razy traci ale jak juz sie kupuje pootwierane opakowania po kims to juz inna bajka.

Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego,
ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild
Znawca -

Zielin

Wysłana - 15 marca 2010 20:32    Edytuj Cytuj
Może czytałeś o pseudobiałku rozsypywanym z 25kg worków w torebki foliowe :) To jest gówno, ale markowe, nieodpakowane produkty można brać śmiało.

Arnold Schwarzenegger też kiedyś miał 31 cm w bicepsie ... jak się urodził

[http://www.sfd.pl/Melina_u_Zielina__wersja_poprawiona-t637512.html]

donwaz1899

Wysłana - 15 marca 2010 22:06    Edytuj Cytuj
Białko serwatki za 5zl 0,5kg to jest dopiero syf a ludzie to kupują ja nie wiem czy to świnia można podawać XD

DamianCsz

Wysłana - 15 marca 2010 22:29    Edytuj Cytuj
jak jest nowe zamkniete to napewno nie jest nic sosypane.. ja tez swego czasu kupowalem bialka na allegro i zawsze bylo ok:)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ODŻYWKI Z ALLEGRO OPINIE

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.