Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

OBWÓD PASA!!!-OPINIE FACHOWCÓW

neku86

Wysłana - 04 lutego 2010 11:14    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Chciałbym poznać wasze opinie na temat zmniejszernia obwodu pasa obecnie waże 102kg i mam 104 w pasie brzuch robie 4 razy w tygodniu brzuszki 8*30powt 4*20(spięcia) i unoszenie nóg w zwisie na drążku 3*15powt wiem ze to głównie dieta może mi pomóc ale nie chciałbym stracic za dużo masy mięsniowej.Zastanawiałem sie nad kupnem thermo speed myśę też o aerobach rowerku 15min 4*w tygodniu chciałbym poznac opinie ludzi którzy maja pojecie na ten temat

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 lutego 2010 11:19 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

raczek87

Wysłana - 04 lutego 2010 11:19    Edytuj Cytuj
jest kupa tematów o redukcji. wyszukaj "eksperyment 4".
a te 900 brzuszków tygodniowo sobie odpuść, od tego nie zrobi się sixpack i -20cm w pasie.
Znawca -

Jodełko

Wysłana - 06 lutego 2010 12:52    Edytuj Cytuj
-dieta [cc/low carb]
-trening silowy [duże ciezary]
-aeroby/interwaly [bieganie!!]
Specjalista -

MOREPOWER

Wysłana - 06 lutego 2010 14:02    Edytuj Cytuj
Żaden z ciebie szczególny przypadek, drogi autorze. Mam wrażenie, że brakuje ci podstawowej wiedzy-nie istnieje coś takiego jak miejscowe spalanie tłuszczu, zatem, ćwicząc np. sam brzuch nie sprawisz, że zejdzie ci z niego tłuszcz i jeszcze pojawi się sześciopak.
To czego potrzebujesz to przemyślana redukcja. A to coś więcej niż rowerki 15 minut 4 razy w tygodniu...Swoją droga rowerek 15minut to prawie jak rozgrzewka, a nie aeroby.
Spalacze tłuszczu, to też nie są żadne cuda, choć zawsze możesz kupić ale na dłuższą mete nie polecam ze względów zdrowotnych.
Specjalista -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 06 lutego 2010 14:24    Edytuj Cytuj
tak, spalanie tłuszczu najlepiej stymuluja najcięższe ćwiczenia w średnie i dużej ilości powt- z tym, ze w tym drugim przypadku jest to mniej efektywne.

to motor, ktory pozwala podkręcić wrzucanie tluszczu do coraz bardzioej rozgrzewającego się pieca przemian energetycznych w organiźmie, dośc dużym wzmocnieniem tego może być właściwie -w tym kontekście- ukierunkowana dieta.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

bic44

K3NJI

Wysłana - 09 lutego 2010 23:54    Edytuj Cytuj
sorki za lekkie odswiezenie ale z tym stwierdzeniem zeby sporo zelaza ladowac na redukcji to sie pierwszy raz spotkalem (?)

WTF?

dlaczego wszyscy robia na redukcji mase powtorzen srdnim/ lekkim ciezarem i nie mowie tu o rekomp....cos jakby rzezba....ale zeby duze cieary na redukcji?

Pyra RMX

Wysłana - 10 lutego 2010 11:54    Edytuj Cytuj
zobacz sobie jak byl zbudowany E4, robilo sie redukcje a sila i masa miesniowa rosla przy jednoczesnym spalaniu smalcu...

Hubert81

Wysłana - 10 lutego 2010 12:14    Edytuj Cytuj
Chodzi o to, że trening siłowy chroni przed utratą mięśni, a nawet pozwala na ich rozrost podczas redukcji.

Trening bez nóg jest jak seks bez partnerki.
Mój dziennik:
[http://www.sfd.pl/-t826701.html]
Ekspert -

K3NJI

Wysłana - 10 lutego 2010 12:40    Edytuj Cytuj
ok to juz wiem. To z czego wynika wczesniej przytoczony przyklad (o powszechnosci stosowania malych ciezarow) z niewiedzy ludzi???

Na masie spore ciezary na redukcji tez ->nie oplaca sie cwiczyc malymi ciezarami(?)-{pomijajac rzezbe}

Hubert81

Wysłana - 10 lutego 2010 12:43    Edytuj Cytuj

To z czego wynika wczesniej przytoczony przyklad (o powszechnosci stosowania malych ciezarow) z niewiedzy ludzi???

Wiedza się pogłębia, metody ewoluują, mity są obalane...

Świat idzie do przodu w każdej dziedzinie. Jedno jest pewne - to skutkuje.

Trening bez nóg jest jak seks bez partnerki.
Mój dziennik:
[http://www.sfd.pl/-t826701.html]
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

OBWÓD PASA!!!-OPINIE FACHOWCÓW

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.