Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Nowy wystrój sklepu w Real'u

SFD

Wysłana - 21 listopada 2006 19:30    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

No właśnie jak się Wam podoba? Teraz to chyba największy sklep w Opolu

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 listopada 2006 20:58 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

react

Wysłana - 21 listopada 2006 20:58    Edytuj Cytuj
Mi sie podoba - byłem dzisiaj w odwiedzinach u Bartka. Sklep wydaje sie większy i jest jakby więcej przestrzeni. Brakuje tylko takich zatyczek na srubki zakrywajace ich łebki ale to po to by sie doczegos przyczepić.

PS Przejrzyj moją wiadomość prywatną.

REACT_OPOLE

SMS

Wysłana - 27 listopada 2006 16:04    Edytuj Cytuj
nie najwiekszy i nie najwiekszy wybor towaru jesli chodzi o Opole i wszyscy o tym wiemy:-] ale wiekszy wybor niz w galerii,tak mi sie przynajmniej wydawalo..
POZDRO

OS Kogut

Wysłana - 27 listopada 2006 17:09    Edytuj Cytuj
chyba dawno u mnie w realu nie byłeś

teraz naprawe mamy towaru na maxa
- olimp
-biogenix
-fitmax
-dymatize
-universal
-activita
-nutrabolics
-hi-tec
-multipower
-cos z vitalmaxa i po kilka produktów z inych firm.

pozdrawiam

SMS

Wysłana - 27 listopada 2006 22:13    Edytuj  Cytuj
Spokojnie zartowalem
Bylem wczoraj,spory wybor Gratuluje
Wpadne po jakiegos gainera niebawem
gain fasta tez macie?
Tak poza tym co sadzisz o zainwestowaniu troche wiecej kasy w dodatkowe zrodlo kalorii jakim jest gainer czy tradycyjnie - gain bolica lub 1Vitalmaxa
POZDRO

SFD

Wysłana - 30 listopada 2006 16:34    Edytuj Cytuj
mamy go na hurtowni wiec mogę ci go spokjojnie sciągną na sklep. Jezeli chodzi o gainery to nigdy ich nie jadłem bo nigdy nie miałem problemów z nabraniem masy - teraz właśnie rozpocząłem trening na rzeźbę i trochę czystej masy bo z tym mam wiekszy problem.

Fakt jest taki że kosztowałem wiele gainerów i powiem ci że cena nie ma aż tak dużego wpływu jeżeli chodzi o smak odżywki i rozpuszczalnoś, głównie musisz sie skupi na wartościach odżywczych danego supla, zależnośc jest taka że im wiecej białka jepszej jakości tym odżywka droższa, usobiście uważam ze gainer nie powinien przekracza 30 g /100. zrestą nie bede ci tego pisał bo pewnie wiesz, ja bym tam nie inwestował w gainera z najwyżej półki i kupił np. monster massa ponieważ w swoim przedziale cenowym jest naprawdę dobry

pozdrawiam:)

react

Wysłana - 30 listopada 2006 16:40    Edytuj Cytuj
Dlaczego w moim poście są reklamy google?

REACT_OPOLE

SMS

Wysłana - 30 listopada 2006 21:45    Edytuj Cytuj
Zgadzam sie z Toba Mateo
Uzupelniam diete gainerem miedzy posilkami w porcji okolo 75 gram
i ewentualnie po treningu z 50 gram
Dla mnei dosc wazna jest rozpuszczalnosc ale masz racje-nie zawsze bardzo dobra rozpuszczalnosc gainera wiaze sie z jego wysoka cena
przykladowo gain bolic olimpa rozpuszcza sie idealnie - 100gram w 150ml wody,nie ma zadnych grudek
Monster mass i prolongatum biogenixa ciut gorzej,czasami pojawia sie pojedyncze grudki..
Smak malo istotny,byleby nie byl odrzucajacy
gain fast ma podobne proporcje do gain bolica i wlasnie zastanawiam sie czy w zwiazku z duza wyzsza cena jest lepszy jakosciowa i zawiera wartosciowe dodatki przyjde w poniedzialek,w galerii nie bedzie problemy z wyborem czy lepiej do reala podejsc?
POZDRO

SFD

Wysłana - 06 grudnia 2006 01:11    Edytuj Cytuj
Tu i tu jest teraz spory wybór aczkolwiek w Realu jest w zimie przytulniej

salaman

Wysłana - 02 października 2008 19:21    Edytuj Cytuj
No, Real chyba najprzyjemniejszy ze wszystkich duzych sklepów. Mniejsze tłumy i wszystko znajdziesz.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nowy wystrój sklepu w Real'u

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.